Style

Ljubav

Zdravstveni horoskop za april 2020: Vodolija u strahu, Bik se oseća sjajno!

U vreme pandemije koronavirusa posebno smo zabrinuti za svoje, ali i zdravlje bliskih osoba. Pročitajte zdravstveni horoskop za april 2020. godine! Vodolija u strahu, Bik se oseća sjajno!

Zdravstveni horoskop za april 2020: Vodolija u strahu, Bik se oseća sjajno! Svet PlusOVAN
Tokom aprila 2020. godine dobro ćete se osećati, uprkos pretrpanosti poslom i obavezama, vaši ciljevi poguraće vas preko sopstvenih granica.


U zadnjoj dekadi meseca moguće je više stresnih okolnosti, najčešće prouzrokovanih vlastitom tvrdoglavosti ili reakcijama na tuđe ideje.

Nemogućnost da vidite kroz oči drugih može se odraziti na fizičkoj ravni i stvoriti poteškoće s očima. Najbolje je da posetite oftalmologa, ali istovremeno se zapitajte šta odbijate ili ne želite videti oko sebe.

Ako se kontrolišete i ostanete pribrani, možete biti uspešni na svim životnim poljima. Imajte na umu i druge ljude i njihove ideje!

BIK
Iako se ne naziru zdravstveni problemi, trebalo bi izdvojiti vreme za sebe. Ugodite sebi. Možda obavite kontrolu ili se odlučite za preventivne mere, posebno ako ste svoje zdravstveno stanje zanemarivali u zadnje vreme.

Sunce prolazi kroz Bika, od 19. aprila 2020. godine što se povoljno odražava na vaše zdravstveno stanje. Izgledaćete i osećaćete se sjajno.

Kada se radi o odlukama koje ste doneli u prošlosti, bićete mirni, ali i kada se radi o novim odlukama koje ćete morati doneti, vezano za porodica ili dom. Bilo bi dobro da se više bavite vežbom kako biste bili u boljoj formi.

Iskoristite povoljan uticaj tranzita tokom aprila, poradite na svojim veštinama kako biste ostvarili što više.

BLIZANCI
Nije tajna da već neko vreme prolazite kroz fazu unutrašnje transformacije koja uključuje bolno istraživanje, traganje i odvajanje od nekih osoba, situacija, mesta i smera.

Tokom aprila 2020. godine postaće vam jasno da je sve to trebalo odviti se za vaše dobro i da jedino čišćenjem svog života možete stvoriti mesta za nešto novo i zdravo.

Ulazite u fazu u kojoj ćete se moći osloboditi poroka ili ćete se odlučiti za neki oblik detoksikacije, uz stručnu pomoć, kako biste se rešili zavisnosti, čak iako se radi o emotivnoj.

Imaćete potporu od svih oko vas, ali ako vi ne uložite trud, ništa od promena. Budite oprezni ako ste već imali problema s metabolizmom.

Budite strpljivi i dajte sebi vremena kako biste stvorili novo viđenje sveta i života! Odgovor na sva vaša pitanja uključuje promenu vaših stavova i mišljenja o onom što je zaista vredno u vašem životu.

RAK
Ako imate bilo kakvih zdravstvenih poteškoća, morate se javiti lekaru. Pokušajte dublje razmisliti o problemima koje imate.

Ovo je dobar period za oporavak i porodica će vam biti glavna podrška. Ako krajem meseca primite uznemirujuće vesti, nemojte se bojati, jer ćete primiti i pozitivne vesti i rešenja za vaš problem.

Povoljan je period za timski rad i grupne projekte. Uključite se!

LAV
Zdravstveno stanje bi moglo biti problematično tokom aprila 2020. godine, ali taj period iskoristite kako bi ostvarili važne promene u svom životu.

Jupiter – Pluton konjunkcija pomoći će vam da promenite ritam, svakodnevne navike i da se rešite onih loših, te uvedete nove, zdravije navike. To uključuje i zdraviju prehranu.

Koliko god posla imate, odvojite vreme za meditaciju, masažu, odmor i opuštanje.

S donošenjem materijalnih i finansijskih odluka nemojte žuriti! Pažljivo birajte prilike.

DEVICA
Tranzit Marsa i Saturna kroz kuću zdravlja Device kod nekih Devica može izazvati hipohondriju i preterivanje s dijetama i tretmanima.

Savetujemo da iskoristite energiju Marsa i Saturna kako bi bolje organizirali svoj dnevni raspored i vodili zdraviji način života. Osmislite plan i provedite ga u delo.

Krajem aprila vladari kuće zdravlja Device, Sunce i Uran, susreću se u vašoj 9. kući. Pomoći će vam da iz drugog kutka sagledate vašu situaciju i spoznate povezanost između emotivnog, mentalnog i fizičkog zdravlja.

Pomoći će vam i molitva ili duhovne vežbe poput meditacije i odlazak na sveta mesta.

Iskoristite moć uveravanja i komunikacijske veštine! Sreća je na vašoj strani i imate dobre izglede da se istaknete i zablistate.
 

Al Paćino nije želeo da igra u filmu Kum! Ni njega niko nije hteo sem Kopole!

VAGA
Prve dve dekade aprila 2020. godine biće zamorne i isprepletene stresnim događajima i emotivnim previranjima, ali uprkos tome, imaćete priliku da stanete čvrsto s obe noge na tlo.

Osećaćete se opterećeno zbog nekih moralnih obaveza prema članovima porodicai ili općenito zbog previše obaveza.

Nemojte se povlačiti u osamu, izađite s prijateljima i dajte im priliku da vas razvesele.

S druge strane, ne bi štetilo da uvedete opuštajuće rituale samo za sebe, da odete na masažu ili na mesta koja vas ispunjavaju osećajem mira i opuštaju vas.

Iskoristite planetarne tranzite kako biste oprostili kome treba i razrešili porodična pitanja i iscelili dušu!

ŠKORPIJA
Tokom aprila 2020. godine mnogi od vas osećaće se izmoreno i obeshrabreno zbog truda kojeg ste do sada ulagali. Promene nisu jednostavne, ali vi ne želite pomoć i niste entuzijastični.

Nemojte dopustiti da vas prošlost preplavi i nemojte dopustiti da vas stvari frustriraju. Savetujemo da se odlučite za terapiju i stručnu osobu s kojom možete razgovarati o svojoj prošlosti i onom što je ostavilo duboke tragove na vašoj duši.

S druge strane, ako ste svesni da ste vi povredili druge, nikad nije kasno za to da se ispričate i priznate da ste pogrešili kako biste to mogli otpustiti.

Porodična situacija može se zakuvati i neke osetljive stare teme mogu isplivati na površinu, posebno ako se vaši roditelji upliću u vaš ljubavni život.

Nemojte se uznemiravati, budite strpljivi i smireni i rešavajte stvari jednu po jednu!

STRELAC
Tokom aprila 2020. godine bićete dobrog raspoloženja, spremni za nove pustolovine, za nova otkrića i zabavu.

Uprkos tome, zadnja dekada meseca zahteva da usporite malo i da se više odmarate, možda da promenite prehranu i vežbate više.

Ako imate starijih zdravstvenih poteškoća, nemojte odlagati analize ili kontrolu. Morate znati kakva je tačno situacija da biste mogli preduzeti određene mere i pazite se više ako imate hroničnih poteškoća.

S voljenom osobom razgovarajte o težim temama ili problemima koje ne možete odlagati. Ne bi bilo u redu da sve te probleme ostavite voljenoj osobi na teret.

 

Feng šui greška kojom privlačite siromaštvo! Gde držite novac?JARAC
Jupiter – Pluton konjunkcija, 4. aprila 2020. godine, ukazuje na činjenicu da promjene prvo morate pokrenuti unutar sebe da bi se promene pokrenule i spolja.

Mnogi će biti otvoreniji prema duhovnosti u potrazi prema većem skladu, prvenstveno sa samim sobom, kristaliziranju pravih ciljeva i pronalasku pravog puta do realizacije tih ciljeva. Treba vam više odmora i opuštanja.

Posvetite se hobiju, ako ga imate ili nečemu što vam pričinjava zadovoljstvo. To može biti šetnja, ples i slično, samo budite zaigrani i opušteni i osećaćete se preporođeno.

 
Izađite iz svog oklopa, družite se i pokažite se drugima u novom svetlu! Osobe oko vas mogu vam pomoći da prevaziđete niz unutrašnjih ograničenja koja su vas sputavala.VODOLIJA
Novih tegoba ne bi trebalo biti, ali pripazite na prehranu i izbjegavajte bilo kakva preterivanja.

Stariji zdravstveni problemi mogli bi vas iscrpljivati i izazvati strahove krajem meseca.

Nemojte improvizirati nego se uputite specijalisti. Prijatelj ili prijateljica preporučiće vam nekog ili uočiti neke važne detalje koje ste propustili.

Budući da Mars, vladar vaše kuće komunikacije, prolazi kroz Vodolije 31. aprila 2020. godine, pripazite na svoje ponašanje i nemojte nametati svoje mišljenje.

Na kraju krajeva takvo ponašanje najviše će naštetiti vama.


RIBE
Sredinom meseca mogli biste biti uznemireni i strahovati zbog promjena koje vam kucaju na vrata ili zbog nekih starijih zdravstvenih problema.

Ipak, kako se mesec bliži kraju, bićete smireniji i opušteniji. Posetite lekara i obavite pretrage kako bi smanjili brige oko vašeg zdravstvenog stanja. Rezultati pretraga biće bolji nego što mislite. Unutarnji nemir i sklonost izolaciji neće vam pomoći i vaš imunitet može oslabiti. Budite aktivni, više vežbajte, možda zajedno sa prijateljima.

Ako ste student, iskoristite povoljne okolnosti ovaj mesec kako biste doneli važne odluke. Neki će se odlučiti za dodatno školovanje kako bi poboljšali svoje profesionalne rezultate. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tarot horoskop

Povezane vesti:


>