Svet

Region

Sestre Kardašijan ne prestaju da šokiraju, Kim i Kortni se šutirale i čupale!

Potukle se pred kamerama! Sestre Kardašijan ne prestaju da šokiraju, Kim i Kortni se šutirale i čupale! Usledile su brojne sočne psovke i povici, a na objavu su se nizali komentari fanova koji su u šoku pisali da i pored svega nisu verovali da će do ovoga ikada doći. 

Sestre Kardašijan ne prestaju da šokiraju, Kim i Kortni se šutirale i čupale! Screenshoot/YoutubePorodica Kardašijan je jedna od najpoznatijih na svetu, a popularnost su stekli zahvaljujući svom rijalitiju "U korak sa Kardašijanima" u kom su prikazale sve ono što svakodnevno rade. Međutim, niko nije znao da će se pobiti!


U trejleru nove epizode njihovog rijalitija vidimo Kim i Kortni Kardašijan dok se psuju, a onda i šutiraju, ali i Kloi, koja pokušava da ih razdvoji! 
 

Druga koža?! Kako je lateks postao najšokantniji trend ove sezone!Usledile su brojne sočne psovke i povici, a na objavu su se nizali komentari fanova koji su u šoku pisali da i pored svega nisu verovali da će do ovoga ikada doći. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>