Region

Svet

Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan! Scena za nezaborav! (VIDEO)

 Popularni glumac, pevač i voditelj Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan pre četiri godine! Rođen je 21. avgusta 1978. godine u Beogradu, ali je veći deo detinjstva proveo u Kotoru, gde je odrastao. Podsetimo se ove scene za nezaborav...

Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan! Scena za nezaborav! (VIDEO) Screenshoot/InstagramPopularni glumac, pevač i voditelj Marinko Madžgalj napustio nas je na današnji dan pre četiri godine, nakon borbe sa rakom pankreasa. Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, koja i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom.

Marinko Madžgalj rođen je 21. avgusta 1978. u Beogradu, ali je veći deo detinjstva proveo u Kotoru, gde je odrastao.

Diplomirao je 2000. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Gordane Marić. Ostvario je brojne pozorišne, filmske i televizijske uloge, a bio je uspešan i kao pevač i voditelj. Sa prijateljem Ognjenom Amidžićem osnovao je bend "Flamingosi", sa kojim je postigao veliku popularnost, a zamalo su nas predstavljali i na Evroviziji.

Marinko je bio u višegodišnjem braku sa glumicom Dubravkom Mijatović, sa kojom je dobio ćerku Saru. Nakon razvoda, jedina devojka za koju je javnost znala bila je Lana Sekulić.

Na dan kada se navršavaju četiri godine od kada nas je, prerano, napustio divni Marinko Madžgalj setimo se i ovog snimka…


 

Snimak je premijerno emitovan u emisiji “Balkanskom ulicom”, a prikazuje Nebojšu Glogovca koji peva numeru “O, Kerol”. Na gitari ga prati Sergej Trifunović, kontrabas svira Boris Milivojević, a harmoniku Marinko Madžgalj.

Snimak je napravljen prilikom izvođenja predstave “Šine”, koja je premijerno odigrana 2002. godine. Pored pomenutih glumaca u ekipi su bili i Nikola Đuričko, Nebojša Milovanović i Jelena Đokić.

Marinko Madžgalj umro je nakon teške bolesti 26. marta 2016. Nebojša Glogovac je preminuo 9. februara 2018. godine.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>