Style

Ljubav

Horoskop najavljuje probleme: Mlad mesec donosi nova iskušenja!

Horoskop najavljuje probleme za ova tri znaka! Mlad mesec donosi nova iskušenja sudbine od 24. marta. Takođe, vladavina Ovna donosi želju za takmičenjem i jača motivacioni duh.

Horoskop najavljuje probleme: Mlad mesec donosi nova iskušenja! Svet Plus



Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna, 24. marta 2020. godine, najavljuje mnogim znakovima Zodijaka ohrabrujuću i pokretnu energiju.

Ipak neke znakove očekuju mračne senke i negativna sudbina...

Ovaj mlad Mesec kreira trigon sa Saturnom i pruža određenu stabilnost dok se krećemo ka naprednijoj fazi života. Njegov spoj sa Venerom privlači i puno ljubavi i isceljenja.

Kada Venera stvori trigon sa Plutonom, avanturističkim Jupiterom i snažnim Marsom, kao i sekstil sa Neptunom - očekuje nas snažna energija koja će pokrenuti nove talase emocija i želja.

Takođe, vladavina Ovna donosi želju za takmičenjem i jača motivacioni duh.

Ovaj mlad Mesec donosi osetljiv i napet period zemljanim znakovima Zodijaka. Ali to neće biti samo period teškoća, već i vreme kada ćete naučiti da se suočite sa greškama, otvorite um za razne mogućnosti i iz promašaja naučite vredne lekcije.
 

Ljubavni horoskop za april 2020. godine! Sudbinska ljubav i strasti...




Evo koja tri znaka očekuje težak i izazovan period za vreme mladog Meseca u Ovnu:

Bik pada u zamku vlastitog ega

Utišajte vesti, zaboravite na negativnost, isključite telefon, zatvorite oči i slušajte otkucaje svog srca. Iako osećate da vas negatuivna energija i strah obuzimaju, sada je vreme da se setite ko ste zaista i šta čini vaše biće bez spoljašnjih uticaja. Vratite se u kontakt sa svojom duovnošću i dopustite svojoj intuiciji da govori. Spoljašnji svet, negativne vesti i osećaj kolektivne panike trenutno čini da se osećate loše. Zato je važno da se izolujete i posvetite se svojoj duši i težnjama svog srca.

Devica na pragu velike promene

Ponekad je dobro napraviti nekoliko koraka unazad da biste razmislili o svojim postupcijma, ambicijama i planovima. Mlad Mesec vam donosi nesigurnost, zastrašujuću neizvesnost i nedostatak snage.

Postoje određene stvari koje morate žrtvovati da bi bilo uopšte moguće ispuniti sve ciljeve.

Važno je da otpustite svoju prošlost. Vezani ste za nju čvrsto i to vas blokira da živite srećno i ispunjeno. Žrtvujte svoju prošlost zarad lepše budućnosti. Verujte u sebe.

Jarac ima probleme u svom domu

Očekuju vas nevolje i problemi sa članovima porodice i tenzija raste u vlastitom domu.

Mnogi će razmišljati o preseljenju. Umesto što se čvrsto držite svog stava, odbacite inat i pokušajte da rešite sukobe.

Srećan je čovek koji je okružen ljudima koji ga vole i žele mu dobro. Koliko god vam sada bilo teško, pronađite balans i mir i prenesite ga na ostale ukućane. Umesto što živite ljutnju i bes, počnite da živite LJUBAV.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>