Region

Svet

Anastasija Ražnatović: Premijera pesme i spota - Volim te! (VIDEO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović obradovala je svoje fanove kratkom najavom za drugu pesmu sa svog prvog albuma, a danas možete čuti pesmu u celosti. Premijera pesme i spota - Volim te!

Anastasija Ražnatović: Premijera pesme i spota - Volim te! (VIDEO) Screenshoot/InstagramAnastasija Ražnatović je na svom Instagram profilu podelila kratku najavu, a sudeći već po prvim rekcijama nema sumnje da  Anastasija i ovog puta ima hit.

- Dragi moji, sa velikim zadovoljstvom vam predstavljam najavu za moju novu pesmu i spot "Volim te" - napisala je pevačica i dodala da cela pesma i spot izlaze 24. marta.

Cecina ćerka Anastasija se u tizeru pojavljuje u nekoliko scena, a pored glamuroznog izgleda kojim je oduševila sve, veliku pažnju privuklo je njeno izdanje gejše, dok se sa manekenom na metar razdaljine gleda oči u oči.

Pogledajte spot!


 

"Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike." -rekla je ranije Anastasija.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>