Region

Svet

Indi je smanjila želudac, a sada je suočena sa komplikacijama!

Pevačica  Indira Aradinović Indi smanjila je želudac pre dve nedelje na jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je i dalje hospitalizovana. sada je suočena sa komplikacijama koje će danas novom intervencijom lekari pokušati da otklone.

Indi je smanjila želudac, a sada je suočena sa komplikacijama! Screenshoot/InstagramBleda i ispijena, Indi se obratila pratiocima na popularnoj društvenoj mreži Instagram, a iako se prvo trudila da sakrije strah, na kraju je ipak otkrila koliko joj je teško.

- U strahu sam, kao i svi ostali. U svakodnevnom sam strahu, u svakom smislu. Zato što sam se operisala, malo se nešto iskomplikovalo. Nije ništa strašno - rekla je Indi, a kad se priključila lajvu, njena mlađa sestra, takođe pevačica, Edita Aradinović pokušala je da je smiri.

- Ne ide oporavak kao kod svih drugih, kao na primer kod mog kolege Darka Lazića. Svi koji su se operisali pre mene, brže su stali na noge i krenuli sa tečnom terapijom. Ja još uvek primam samo infuziju i još uvek sam pod nadzorom lekara.


 

U utorak imam još jednu operaciju - ispričala je Indira.

Edita je smirivala sestru i odgovarala je šaljivo na negativne komentare kojih nije bilo mnogo da bi bi prvenstveno ohrabrila Indi. A u više navrata zgodna Edita je sugerisala sestri da sve što imaju jedna drugoj da kažu nije za javnost, te da će privatno razgovarati nakon lajva.

- To neće biti operacija, više je kao neka poluintervencija, u sigurnim je rukama. Najveći problem je što se njen želudac ne ponaša kao želudac - objasnila je Edita.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>