Region

Svet

Poznati na meti osude! Maske koje nose papreno su skupe!

Poznati na meti osude! Javne ličnosti u Srbiji ovih dana većinom vreme provode u samoizolaciji zbog epidemije korona virusa, a dodatno su se zaštitili i maskama, koje nose kada je potrebno da izađu na ulicu. Maske koje nose papreno su skupe!

Poznati na meti osude! Maske koje nose papreno su skupe! Screenshoot/Instagram



Neki od njih odabrali su nesvakidašnje maske, poput Marije Šerifović, Zorice Brunclik, Milice Dabović i Milana Stankovića.

Marija, naime, nosi masku u crnoj boji, kao i rukavice.

 

Zorica Brunclik pre nekoliko dana pokazala je neobičnu masku od cveća, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama.

Milica Dabović, odlučila se, pak, za masku sa kristalima.

 

Najveću prašinu podigao je Milan Stanković, koji je pokazao da nosi masku koju je kreirao jedan poznat modni brend i koja mnogo košta, te su ga brojni pratioci napali zbog toga.


 

- Da li je realno da postoje i markirane maske... Neverovatno na šta ljudi troše pare. Ok je da ko ima para kupuje šta god želi, ali uzalud trošiti para na masku koja u apoteci košta oko 100 dinara ne mogu da razumem. Još sad i za maske da se delimo na bogate i siromašne... - napisala je jedna devojka.

On je odlučio da im odgovori na prozivke, pa se nekoliko dana na društvenim mrežama vodio pravi rat između pevača i njegovih pratilaca.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>