Zadruga

Parovi

Đole Đogani izneo detalje veze Anabele i Gagija!

U svojoj pesmi otpevao „u rijaliti mi ušla familija cela“, a sada se to zaista i obistinilo. Đole Đogani izneo detalje veze Anabele i Gagija! Anabela i Gagi su se mene plašili kao nekog ko je stariji od njih i smatrali su me autoritetom.

Đole Đogani izneo detalje veze Anabele i Gagija! Screenshoot/InstagramOtkako je Anabela Atijas kročila u Šimanovce počeli su da se otkrivaju novi detalji iz porodice Đogani, a Đole Đogani je stao na stranu brata Gagija i otkrio nove detalje iz pevačicinog života.

Đole Đogani je u svojoj pesmi otpevao „u rijaliti mi ušla familija cela“, a danas se to zaista i obistinilo. Naime, Gagi Đogani, Luna i Anabela Atijas sada žive pod istim krovom u rijalitiju „Zadruga”, a kako se spekuliše, za to su dobili ogroman honorar.

- Verujte mi, nisu to tolike cifre kao što se spominje u javnosti. Ipak se tu ne vrti sve oko novca. Preduvali su svoje honorare sve troje, jer nemoguće da su dobili taj iznos - rekao je Đole na početku razgovora, a onda se osvrnuo na spekulacije da je Gagi imao velikih problema sa narkoticima.
 

Majka Nadežde Biljić: Longo je rođen veoma mali, nema ni dva kilograma! 

- Anabela i Gagi su se mene plašili kao nekog ko je stariji od njih i smatrali su me autoritetom. Ja sam nakon nekoliko meseci saznao da se Gagi drogira, i to mi je saopštila Anabela. Pozvala me je i rekla da on ima problema sa narkoticima, a onda smo odlučili da zajedno sve to rešimo. Išli smo kod psihijatra na seanse kako bi on uspeo da se izleči. Nakon nekoliko meseci sam saznao da su ga dileri tukli zbog narkotika, sve su skrivali od mene. Poslednjih nekoliko godina je potpuno čist - rekao je Đole, i dodao da Anabela na pogrešan način kalja ugled familije Đogani.

- Da li je u redu da ona u „Zadruzi“ onako kanali svoje rođeno dete? Kojim parama je ona uspela da kupi stan? Dogovor je bio da se Lunin novac iz rijalitija podiže jednom nedeljno i da joj se kupi stan. To je Luna sama zaradila. Ušla je u rijaliti da vodi dijalog, a Gagiju ne dozvoljava da priča. Čim on nešto progovori, ona ga polije vodom. Uništava svoju ćerku Lunu, koja je mlada i tek treba da gradi karijeru. Gagi je tamo već šest, sedam meseci i treba da zaradi neki novac. On ju je stvorio na početku karijere. Svima je poznato da je ona bila najbolja otvaračica usta, jer je njene pesme pevala Marija Mihajlović - rekao je Đogani, i otkrio da je Anabela istukla ćerke jer su došle na rođendan kod njegovog sina.

 

- Ona je imala ružnu situaciju s Andrejem kada ga je prebila stolicom. Njena ćerka Nina se u tom trenutku istresirala i požalila tetki. Kada je trebalo da Luna i Nina dođu na rođendan kod mog sina, krišom su se iskrale iz kuće kako bi došle na slavlje i bile sa porodicom. Međutim, kada je to Anabela saznala, odlučila je obe da ih prebije. Anabela je uspela da utera strah Luni u kosti, zbog nje ne sme da priča istinu. Nije se ostvarila u životu, pa sad boravi u „Zadruzi“. Mogu samo još da dodam da su Luna, Nina i Blankica divna deca, ali da se nažalost nalaze u lošoj situaciji - zaključio je Đole.

Anabela i Marko su se raspravljali u „Zadruzi” i nastao je problem oko reči „lajna”. Anabela Atijas nije bila blaga prema Marku:

- Nemoj da peniš, popij malo vode. Jesmo na lajni?! Peniš, Marko!

Nakon ovoga joj je on odgovorio da to može samo ona, dok je Anabela besno prokomentarisala kako oboje mogu po svemu sudeći na test, aludirajući na narkotike.

- Hoćeš da se testiramo? Hajde da se testiramo. Pošto on tvrdi da ja imam problem sa tim - rekla je Anabela, i poručila mu da treba da se leči.

- Treba da se lečiš, da piješ antidepresive. Nije to sramota nikakva. Otac njen prvi pije antidepresive, i ja, a i ona - poručila je Anabela Marku.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>