Zadruga

Parovi

Mirko Gavrić: Teško mi je da pričam o batinama koje je dobijala Anabela!

Od kada je ušla u "Zadrugu 3" interesovanje za život Anabele Atijas ne jenjava. Njen prijatelj Mirko Gavrić potvrdio da je trpela nasilje. Teško mi je da pričam o batinama koje je dobijala Anabela!

Mirko Gavrić: Teško mi je da pričam o batinama koje je dobijala Anabela! Screenshoot/Instagram



U više navrata ona je govorila o nasilju koje je trpela od svog bivšeg muža i sadašnjeg učesnika "Zadruge" Gagija Đoganija.

Tim povodom oglasio se i njen prijatelj, producent Mirko Gavrić i otkrio na koji je način pomagao Anabeli da sakrije tragove nasilja.

- Meni je teško da pričam na tu temu, jer je u pitanju život moje prijateljice. Lečio sam joj povrede. Preko prijatelja sam dolazio do pozorišne šminke koja može da pokrije modrice, kako bi ona morala pre svega da se pojavi pred decom, zbog kojih je morala da bude jaka.

Na Gagijeve tvrdnje da je Anabela njega maltretirala, Mirko kaže:

- Žena od pedesetak kilograma, naspram muškarca od devedeset. Verujete li vi u to - pita se pevač i otkriva šta je savetovao prijateljicu:


- Uvek sam joj savetovao da zbog dece treba da imaju korektan odnos. Nije mi rekla da ulazi u “Zadrugu”, poslednji put smo se čuli kada je snimala spot za novu pesmu - izjavio je Gavrić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>