Svet

Region

Članovi Flowersa su izrazili žaljenje zbog otkazivanja svog prvog srpskog koncerta!

Članovi Flowersa su izrazili žaljenje zbog otkazivanja svog prvog srpskog koncerta, a pevač i frontmen benda, Liam O’ Maonlai zamolio nas je da prenesemo poruku njihovim fanovima!

Članovi Flowersa su izrazili žaljenje zbog otkazivanja svog prvog srpskog koncerta! PromoUsled zabrane javnih skupova u zatvorenim prostorijama i dodatnih mera opreza zbog širenja korona virusa COVID-19 koje je proglasila Vlada Republike Srbije, večerašnji koncert irskog benda HOTHOUSE FLOWERS u Bitefartcafeu je otkazan.

Članovi Flowersa su izrazili žaljenje zbog otkazivanja svog prvog srpskog koncerta, a pevač i frontmen benda, Liam O’ Maonlai zamolio nas je da prenesemo sledeću poruku njihovim fanovima:

’’Pozdrav svima u Beogradu i Srbiji!

Jako nam je žao što je naš koncert i ceo Beogradski Irski Festival otkazan! Toliko smo se radovali dolasku u vaš grad, našem koncertu i svemu onom što Beograd može da ponudi – čak smo i planirali da ostanemo par dana u vašoj prestonici.

Vremena su čudna. Život se menja iz dana u dan. Nadam se da možemo da se nosimo sa svim ovim promenama i prebrodimo ih.

Mudriji i jači kao živa bića na ovoj predivnoj planeti.

Vidimo se sledeće godine!’’Svi koji su kupili ulaznice putem Ticket Visiona, mogu izvršiti povraćaj novca na sledeći način:

- Ulaznice kupljene online - poslati email na [email protected]
- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene od 12 do 20h.
- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda - poslati email na [email protected], uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>