Style

Ljubav

Najtraženije sandale na svetu sa neobičnom štiklom!

Amina Muadi, dizajnerka jordansko-rumunskih korena je novo veliko ime u svetu obuće, a njen savremen brend sofisticiranih, odvažnih i izazovnih cipela ima pravu vojsku slavnih obožavateljki. Ovo su najtraženije sandale na svetu sa neobičnom štiklom!

Najtraženije sandale na svetu sa neobičnom štiklom! Screenshoot/InstagramAmina Muadi, dizajnerica koja stoji iza omiljenih kristalnih sandala svih trendseterki današnjice, proteklu godinu završila je s velikim uspehom na svetskoj modnoj sceni. Ne samo da se njena linija obuće rasprodala u samo jednom danu, već je nedavno imenovana dizajnerkom obuće Rijaninog brenda "Fenty", a popularna stranica "Footwear News" proglasila je je dizajnerkom godine.

Osim svega navedenog, sandale ove uspešne dizajnerke jordansko-rumunskog porekla modna platforma "Lyst" proglasila je drugim najtraženijim modnim komadom na svetu u trećem kvartalu 2019. godine, dok je prvo mesto zauzeo GG logo kaiš s potpisom italijanske kuće "Guči".
 

Razvedene majke imaju pravo na novu ljubav! Pogani jezici i osveta bivšeg! 

I dok je kultni italijanski brend osnovan davne 1920. godine, staž brenda Amine Muadi je dosta kraći. Svoju debitantsku liniju obuće, Muadi je lansirala u leto 2018.
 

Kožne pantalone u modi! Hit su crne, smeđe i boje jorgovana! 

Kada je reč o estetici, njena obuća i te kako odskače od konkurencije. Savremene po obliku i korišćenim materijalima, cipele s potpisom Amine Muadi stižu s prepoznatljivom geometrijskom štiklom koja podseća na čašu za martini i koja njene modele čini prepoznatljivim široj javnosti.

 

Za godinu dana koliko postoji njen brend, Amina Muadi je pridobila armiju slavnih obožavateljki s holivudske A-liste.


 

Zvezde poput manekenki Kendal Džener i Điđi Hadid, najmlađe milijarderke Kajli Džener, ikone stila Rijane ili jordanske kraljice Ranije samo su neka od slavnih imena koje do danas nisu uspele da odole ovim efektnim cipelama koje su gotovo uvek svuda rasprodate.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena

Povezane vesti:


>