Region

Svet

Region

Premijera! Serija Južni vetar osma epizoda! (VIDEO)

Premijera! Serija - "Južni vetar", osma epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 8. marta od 20.05 časova! Dimitrove namere ne prolaze neopaženo. Vest o njima dolazi i do samog Vaja...

Premijera! Serija Južni vetar osma epizoda! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U predhodnoje epizodi serije "Južni vetar":

Ulažući veliki napor Maraš pokušava da napravi balans u svom privatnom životu. U tome mu ne pomažu ni nepoverljivi i ozbiljno bolesni otac Lazar niti Sofija, koja je još za vreme njegovih zatvorskih dana odlučila da nastavi život bez njega.

Istovremeno, Maraš se trudi da pokrene svoj vlastiti posao i odbija Baćine predloge da mu se pridruži u novim kriminalnim aktivnostima potpuno nezavisnim od posla sa Carem.

Za to vreme crnogorski narko-klan pod vođstvom ambicioznog Vaja (Ljubomir Bandović), koji i sam unosi inovacije u svoje poslovanje, nastavlja sa svojim sigurnim uzdizanjem na vrućem beogradskom asfaltu...

 
 

Osma epizoda:

Dok Baća bezuspešno nastavlja sa pokušajima da "izbavi" Maraša iz sumornog preduzetničkog života i ponovo ga ubaci u svoj svet novca, provoda i droge Car počinje da paniči uvidevši razmere Dimirovog novog i izuzetno rizičnog posla koji je, nakon razgovora sa svojim nadređenim misterioznim likom Crvenim (Aleksandar Berček), aminovao i Stupar.

Dimitrove namere ne prolaze neopaženo. Vest o njima dolazi i do samog Vaja...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>