Region

Svet

Region

Dragan Bjelogrlić o seriji Tajkun i liku koji tumači! (VIDEO)

Glumac iskreno, jesam moćan, ali ne živim kao tajkun! Dragan Bjelogrlić o seriji  Tajkun i liku koji tumači! Premijera serije 15. marta na Superstar tv i 16. marta na RTS-u!

Dragan Bjelogrlić o seriji  Tajkun i liku koji tumači! (VIDEO) PromoDragan Bjelogrlić je na Festu predstavio svoju novu seriju "Tajkun" u kojoj on tumači lik kontraverznog biznismena Vladana Simonovića. Glumac je istakao da je svestan da njegova dela ostavljaju veliki trag, ali da on sebe ne doživljava kao tajkuna.

"Moja dela i filmovi me čine moćnim, a ja se kao glumac ne osećam tako. Ne mogu sebe da uporedim sa Vladanom, jer ne živim život tajkuna, niti me moć u tom smislu interesuje. Moj junak je egzekutor i žrtva, a moć je vrlo opasan afrodizijak." - rekao je za "Informer".

Moć je tvoja, ili moja. Moć je uvek u rukama jednog. Moć je mamac. Teško se osvaja, još teže čuva. Moć je nedeljiva. 


Dobro došli u život, i svet Tajkuna.

Tajkun je priča o Vladanu Simonoviću, tajkunu kog maestralno tumači Dragan Bjelogrlić. Vladan je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način, tokom devedesetih godina prošlog veka. Godinama je iz senke upravljao svojom moćnom kompanijom, ali se sve menja kada biva primoran da izađe na medijsku svetlost. On postaje progonjen čovek, prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe i svoje porodice. Vladan ima neprijatelje, i javne i tajne. Vladan se sukobljava i sa onima koji bi trebalo da su mu najbliži. Vladan krije, i otkriva tajne.
 

Džin iz Zrenjanina: Kako izgleda život najvišeg čoveka u Srbiji!

Tajkun je triler sa kriminalističkim zapletom u kom dominiraju elementi porodične drame. Na Superstar TV stiže u martu 2020.

Uloge tumače: Dragan Bjelogrlić, Vuk Jovanović, Tihana Lazović, Branislav Trifunović, Neven Bujić, Janko Volarić Popović, Marko Baćović, Vanja Nenadić, Hana Selimović, Toni Mihajlovski, Miloš Petrović Trojpec, Anita Mančić… U jednoj od epizodnih uloga pojavljuje se i čuvena Bebi Dol.

Scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, režiju Miroslav Miša Terzić.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>