TV Show

Parovi

Rijaliti šou Bar: Prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru!

Rijaliti šou Bar do sada publika nije bila u prilici da vidi na našem prostoru. Prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru! Zamišljen je kao prvi rijaliti u kome učesnici stvarno rade! Saznajte kako da se prijavite! Jedini rijaliti u kojem i gledaoci aktivno učestvuju!

Rijaliti šou Bar: Prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru! PromoUčesnici ovog rijalitija će dnevne aktivnosti obavljaće na svom "radnom mestu" u Baru, u centru Beograda u Vlajkovićevoj ulici, dok će svoje "slobodno" vreme provoditi u kući u širem centru grada. Samo jedan će osvojiti glavnu nagradu!

Ovaj rijaliti šou se razlikuje od svega viđenog na našem prostoru! Prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru - moći će slobodno da se kreću, dok će ih kamere pratiti u Baru, u kući, pa čak i na ulici!

Ako su vam se smučili rijaliti u kojima takmičari ne rade ništa po ceo dan, sede za stolom i svađaju se, ovo je rijaliti za vas!

Kako će rijaliti šou Bar funkcionisati? Svake nedelje takmičari će dobijati zadatak, kritikovaće se međusobno, biraće vođu tima, a na kraju nedelje po jedan od njih napustiće igru. Kako se nijedan spektakl ne može zamisliti bez dobrog domaćina, i ovde je važan činilac voditeljka.

Njena uloga je da publici otkrije sve o takmičarima, njihovim osobinama i navikama, jednom nedeljno u programu uživo predstavi predložene za otkaz i podstakne publiku na odluku ko treba da napusti Bar.

Ništa manje nije bitan Bar Menadžer, koji, kao štoime kaže - vodi bar, organizuje učesnike, daje im zadatke, vodi računa o urađenom i uči ih poslu.

Zašto treba da se prijavite? Ako ste strastveni barmen ili barista, znate koliko je truda  italenta potrebno da bi se napravio idealan koktel ili istinski dobra kafa, ovo je prilika da se pokažete. Ako mislite da znate kako treba voditi jedan Bar, ovo je prilika da se dokažete. Ovo je jedini bar koji će najboljeg dobro nagraditi!

Ako vas sve ovo intrigira, a niste tip osobe koja bi se takmičila - budite oni koji će odlučivati o sudbini učesnika. Gledaoci ovde zaista odlučuju ko će ostati u igri, ali su u prilici i da kreiraju izazove i zadatke za takmičare.

Tu nije kraj mogućnostima za gledaoce - ako svratite u Bar, na kafu ili napiće, postaćete, bar na kratko, deo šoua! Moći ćete da proćaskate sa takmičarima i osetite atmosferu. 

Rijaliti šou Bar prati puls Beograda danju i urbani život noću, donoseći sadržaj koji će pomeriti granice zabavnog programa u Srbiji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>