Region

Svet

Perpetuum Jazzile, svetska vokalna ekstaza ponovo u Beogradu!

Perpetuum Jazzile, svetska vokalna ekstaza po želji publike ponovo u Beogradu! Publika će ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo ljudskim glasom.

Perpetuum Jazzile, svetska vokalna ekstaza ponovo u Beogradu! Foto: Stanko ĐalićPerpetuum Jazzile, jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu, zbog velike potražnje ponovo dolazi u Beograd, 28. marta u Sava Centar. 

Beogradska publika će ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo ljudskim glasom. I ovoga puta spremaju bogat repertoar različitih žanrova muzike, od popa, roka, jazza, diska, bossa nove, gospela...Predstaviće, u svom aranžmanu, čuvene muzičke hitove od Abbe, Michael Jacksona,  Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...Perpetuum Jazzile je osnovan 1983.godine i već godinma nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.

Karte po ceni od 1900, 2300, 2600 i 2900 din mogu se kupiti OVDE i na blagajni Sava Centra.

PERPETUUM JAZZILE 28.03. 20h  SAVA CENTAR


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>