Zadruga

Parovi

Luna Đogani i Marko se pomirili, Anabela rekla svoje mišljenje!

Prokomentarisala ćerkino pomirenje s bivšim dečkom! Luna Đogani i Marko Miljković su se pomirili, Anabela rekla svoje mišljenje! Emocije se nisu ugasile!

Luna Đogani i Marko se pomirili, Anabela rekla svoje mišljenje! Screenshoot/InstagramSamo dan nakon što se Luna Đogani vratila u "Zadrugu", došlo je do pomirenja između nje i Marka Miljkovića!

Iako su raskinuli pre tri meseca, i Luna i Marko bili su saglasni u jednom - da se emocije nisu ugasile, a Đoganijeva je po ulasku u "Zadrugu" priznala da joj je teško palo to što je tada njen bivši sve vreme pričao da je voli i da mu nedostaje, a istovremeno se približavao Jeleni Pešić i trudio se da pridobije njenu naklonost.

Luna je sinoć u "Pretresu nedelje" bila potpuno iskrena te je priznala sve što joj je na duši, a posle nekoliko rasprava s Markom, završila je s njim u izolaciji, budući da ih je vođa Mateja Matijević odabrao za ovonedeljne potrčke. Ubrzo su nekadašnji partneri završili zajedno u krevetu, a potom su se prepustili emocijama i došlo je do pomirenja i strastvenih poljubaca, koji su privukli veliku pažnju gledalaca.

Šta se sve izdešavalo između Lune i Marka ispratila je i njena majka, pevačica Anabela Atijas, koja je prokomentarisala ćerkino pomirenje s bivšim dečkom.

- Očekivala sam to, želim im svu sreću - kratko je rekla Anabela, koja nije želela da ulazi u pojedinosti njihovog odnosa.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>