Region

Svet

Darko Lazić: Osećao sam se kao g*vno kada me je Ana prevarila!

Darko Lazić otvoreno o odnosu sa Anom Sević! Opet sam najgori! Osećao sam se kao g*vno kada me je Ana prevarila! Žena živi svoj život, što je i normalno...

Darko Lazić: Osećao sam se kao g*vno kada me je Ana prevarila! Screenshoot/InstagramDarko Lazić, koji sa bivšom suprugom Anom Sević ima ćerku Lorenu, otkako su se razveli ne govori o njoj ništa negativno, ali sad je opleo po njo:

"Malo mi je više muka da pričam o Ani. Stalno me svi pitaju za nju. U dobrim smo odnosima, nekada je kod kuće kada dođem po Lorenu, nekada nije" - rekao je za Svet, a prenose mediji.

"Žena živi svoj život, što je i normalno. Ispada da je ja stalno nešto hvalim, a ona kulira kad mene pomene neko iz medija".

"Ne kažem, bila je tu kada je trebalo, dovela je Lorenu na koncert, iskoristila malo medijskog prostora, ali šta sada radi i kako živi, mene ne zanima. Ja nju nikada nisam prvi prevario, a osećao sam se kao g*vno kada je ona mene prevarila. I opet sam ja ispao najgori" - dodao je Darko, pa zaključio:

"To je sada završena priča. Imam pored sebe ženu koju volim više od života, samo sam ka njoj usmeren. Naravno, i Loreni i Alekseju. Zbog njih sam počeo život ispočetka".


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet/Alo


>