Style

Ljubav

Dženifer Lopez u famoznom - jungle kompletu od skoro 2 hiljade evra!

Dženifer Lopez za nedeljni porodični ručak u ekskluzivnom restoranu Soho Beach House u Majamiju, odabrala je upravo ovaj "jungle" stajling. Pevačica u famoznom - jungle kompletu od skoro 2 hiljade evra! Da li ovo samo njoj dobro stoji?!

Dženifer Lopez u famoznom - jungle kompletu od skoro 2 hiljade evra! Screenshoot/Instagram



Haljina koja je ušla u legendu, takozvana "jungle dress" koju je Dženifer Lopez pre dve decenije ponela na dodela Grammy nagarada, izazvala je toliku pometnju na internetu, da je Google morao da lansira opciju "Images" to jest da u svoju pretragu uvrsti i onu putem fotografija.


Haljinu je dizajnirala Donatella Versace i ponovo je redizajnirala prošle godine, posvetivši dobar deo kolekcije upravo ovom čuvenom printu.
 

Nova frizura Dženifer Lopez! Savršeni pramenovi i feniranje!

Danas Venera stavlja ljubav na test! Težak aspekt na nebu!


 

S obzirom da haljina sa ovim printom, sasvim sigurno ne bi doživela toliku popularnost da je nije ponela Dženifer, upravo je pevačica bila ta koja ju je jesenas opet ponela na Versace reviji.

I svakako upravo je opet Jennifer ta koja promoviše ovu kolekciju ili makar deo nje.

Tako je, za nedeljni porodični ručak u ekskluzivnom restoranu Soho Beach House u Majamiju, pevačica odabrala upravo ovaj "jungle" stajling, tačnije komplet sa ovim printom, koji se sastojao od košulje, pantalona i mini cross body torbice.

Outfit je upotpunjen avijatorkama u skoro identičnoj nijasni zelene, baš poput one koju je imala na sebi, kao i chunky patikama sa J.Lo potpisom - koje dolaze iz pevačicine poslednje kolekcije aksesoara.

Cena Versace jungle košulje iznosi 1012 evra, dok je cena pantalona 770 evra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Elle

Povezane vesti:


>