Region

Svet

Region

Premijera! Serija Južni vetar, sedma epizoda! (VIDEO)

Premijera! Serija - "Južni vetar", sedma epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 1. marta od 20.05 časova! Maraš pokušava da napravi balans u svom privatnom životu...

Premijera! Serija Južni vetar, sedma epizoda! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Vest o Maraševom prevremenom puštanju iz zatvora iznenadila je sve. 

Ipak se, kao još veće iznenađenje, ispostavi Maraševa odluka o njegovom daljem životnom putu koju on saopštava Caru prilikom njihovog prvog susreta po izlasku na slobodu.

Tako se, u želji da unese određene promene u svoj život, Maraš useljava u stan svojih roditelja a Car biva prinuđen da sam dočeka nove vesti koje mu Stupar donosi...
 

Najbizarniji film do sada, Cocaine Hippos! Nilski konji Pabla Eskobara!

Film - Nevidljivi čovek - preti da bude najstrašniji film u 2020. godini!


 

Sedma epizoda:

Ulažući veliki napor Maraš pokušava da napravi balans u svom privatnom životu. U tome mu ne pomažu ni nepoverljivi i ozbiljno bolesni otac Lazar niti Sofija, koja je još za vreme njegovih zatvorskih dana odlučila da nastavi život bez njega.

Istovremeno, Maraš se trudi da pokrene svoj vlastiti posao i odbija Baćine predloge da mu se pridruži u novim kriminalnim aktivnostima potpuno nezavisnim od posla sa Carem.

Za to vreme crnogorski narko-klan pod vođstvom ambicioznog Vaja (Ljubomir Bandović), koji i sam unosi inovacije u svoje poslovanje, nastavlja sa svojim sigurnim uzdizanjem na vrućem beogradskom asfaltu..


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>