Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Dara isprozivala Viki Miljković! Nebitna si!

U emisiji "Zvezde Granda" Dara isprozivala Viki Miljković! Tačnije, Viki je Darinom kandidatu poručila da je nespretan, a citirala je i Anu Bekutu, međutim, sitna i dinamitna Dara se obrušila samo na nju.

Zvezde Granda: Dara isprozivala Viki Miljković! Nebitna si! Svet Plus/ Screenshoot/Youtube



Pevačica Dara Bubamara isprovocirana lošim komentarima na račun njenog kandidata mladog Jovana Kitića javno je poručila Viki Miljković da je na sceni nespretna i da stoga nema pravo da mladim pevačima upućuje kritike na račun kretanja i igranja.

Tačnije, Viki je Darinom kandidatu poručila da je nespretan, a citirala je i Anu Bekutu, međutim, sitna i dinamitna Dara se obrušila samo na nju.

- A ti si, Viki, baš spretna na sceni, pa si merodavna to da kažeš. Nebitna si da me komentarišeš - rekla je Bubamara bez dlake na jeziku nakon što je Viki zbunjenom Jovanu, koji je i ispao iz daljeg takmičenja nakon baraža, rekla sledeće:

- Bilo je polovično, bilo je nečeg što je bilo lepo i dobro, a bilo je onog, kako reče Ana, malo si nespretan na sceni, bilo je i nekih falševa. Bio si nesiguran, druga pesma polutrapavo - rekla je Viki.
 

Zahvaljujući plastičaru Dara Bubamara sada izgleda potpuno drugačije!



Na Darine prozivke, Viki nije imala spreman odgovor i oglušila se o njih rekavši da neće da produbljuje raspravu:

- To je totalno nebitno da li sam ja spretna, neću da se raspravljam sa tobom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>