Style

Ljubav

Rak, Riba i Škorpija tokom sezone Riba doživeće lepe stvari!

Tokom većeg dela sezone Riba našu sreću remetiće retrogradni Merkur, ali zbog toga svakako ne treba očajavati. To posebno važi za tri znaka Zodijaka! Rak, Riba i Škorpija tokom sezone Riba doživeće lepe stvari!

Rak, Riba i Škorpija tokom sezone Riba doživeće lepe stvari! Svet PlusRak

Život ima svoje čudne puteve, pa ne možete poreći da ste u proteklom razdoblju, bez obzira na svoju izraženu intuiciju, imali mnogo izazova u vezi i odnosima s drugim ljudima. Prešli ste dug put i to se vidi, ali sada vam se vraća energija i ponovo imate želju za akcijom i učenjem. Ako razmišljate da li da se upustite u nešto novo, sada je pravo vreme za to, jer ćete imati mnogo inspiracije. S druge strane, zbog retrogradnog Merkura treba da budete oprezni na svakom koraku – ne potpisujte važne ugovore pre nego što ih detaljno pročitate. Društveni život će vam procvetati u ovom razdoblju i imaćete mnogo dubokoumnih razgovora.
 

Počeo je retrogradni Merkur koji će trajati do 9. marta! Preživite ga ovako!

Poslednji znak horoskopa! Počela je vladavina Riba! Evo zašto su posebni!


Ribe

Vaša sezona je konačno došla i vi već osećate magiju. Merkur će biti retrogradan u vašem znaku do 9. marta, dok se ne vrati u Vodoliju, ali ne treba brinuti zbog njega, nego izvucite najbolje iz toga. Prisećajte se stvari i preispitujte ih kako biste se osvestili i spoznali šta treba da promenite. U ovom razdoblju pokazaćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose sa drugim važnim ljudima. Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa treba iskoristiti ovaj nalet brbljivosti u svoju korist. Otkrijte lepotu koja postoji oko vas i samo čeka da je zgrabite.
 

Horoskop otkriva koja boja kose je savršena za vas!

Činjenice horoskopa: Riba je miljenica sreće, Lav važi za najboljeg ljubavnika...
Škorpija

Vaše izražavanje je jedinstveno. Ako ste dugo držali sve u sebi tokom sezone Vodolije, sezona Riba će biti razdoblje vašeg otvaranja. U ovom razdoblju imaćete priliku i da upoznate nekog ko će vas inspirisati i u koga biste mogli da se zaljubite, a zbog uticaja retrogradnog Merkura može se dogoditi i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Okončajte sve sa njom i nastavite dalje. Ne osvrćite se više nazad, nego samo hrabro nastavite napred.

Viber

Autor: O.J
Izvor: index.hr

Povezane vesti:


>