Zadruga

Parovi

Zadrugovizija pobednici! Neko je odneo i duplu pobedu! (VIDEO)

Noćas je održana Zadrugovizija, a nakon što su završeni svi nastupi gde su zadrugari morali da imitiraju pevače čije su pesme izabrali, došlo je vreme da se proglase i pobednici, a neko je odneo i duplu pobedu!

Zadrugovizija pobednici! Neko je odneo i duplu pobedu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Nakon što su sabrani glasovi utvrđeno je da su Zorica Marković i Filip Đukić pobednici novinarskog žirija, a oni su dobili paket slatkiša, slaniša i kozmetiku i obuću Šafran.

 

Odlukom velikog broja glasova pobedu Fejsbuk glasanja odnela je ekipa koju čine Marko Miljković, Mima Živković i Stefan Karić, a kada su to čuli ovi zadrugari počeli su da skaču.

 

Iva Grgurić i Gagi Đogani pobednici su Instagrama, a kao nagradu dobili su pakete slatkiša, slaniša i kozmetike, džoger, obuću "Šafran" i dve hiljade dinara.
 

Miljana Kulić i Zola ponovo zajedno u krevetu! (VIDEO)



 

Publika je imala priliku da daj svoj glas, a ovoga puta najveći broj glasova milionskog auditorijuma dobili su Mima Živković, Marko Miljković i Stefan Karić, te su oni osim Fejsbuk glasanja pobednici i putem SMS glasova. Pobednička ekpia je dobila boks cigareta, kafa u iznosu od 400 grama, paket slatkiša i slaniša, za muškarce karton piva i litar viskija i novčanu nagradu od 10000 dinara.

 

Odlukom stručnog žirija pobedu su odneli Zorica Marković i Filip Đukić sa osvojena 52 poena, a njima je voditelj Ognjen Nestorović im je saopštio da su kao nagradu dobili boks cigareta, paket slatkiša, slaniša, kozmetike, kafu, obuću Šafran i novčanu nagradu od 5000 dinara.
 

Zadrugovizija: Niko ne zna kroz šta ti moraš da prođeš sa svojom ćerkom!



 

Veliko iznenađenje "Zadrugovizije" bio je 21 nastup, a reč je o Miljani Kulić koja je pevala novu pesmu Ane Nikolić "Bilo je lepo". 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>