Region

Svet

Region

Megan Foks dolazi u Beograd! Holivudska glumica u filmu srpskog reditelja!

Megan Foks dolazi u Beograd! Holivudska glumica u filmu srpskog reditelja! Igraće u filmu "Aurora". Biće do jedan od najvažnijih datuma za našu kinematografiju.

Megan Foks dolazi u Beograd! Holivudska glumica u filmu srpskog reditelja! Screenshoot/InstagramSrpski reditelj Lazar Bodroža dovodi američku glumicu Megan Foks u Srbiju, gde će igrati u njegovom filmu "Aurora".

Bodroža je za Tanjug otkrio da će u Srbiji snimati "mali holivudski film" s velikom svetskom zvezdom, a za njen dolazak najzaslužniji su producenti koji su angažovani na ovom projektu.

''Film je smešten u sličan ambijent kao i moje debitantsko ostvarenje 'Ederlezi Rajzing'', a postoji mogućnost da za deo produkcije bude zadužena i mala produkcijska kuća iz Srbije", kazao je Bodroža.

Već godinu dana traju pripreme za "Auroru", a scenario su napisali Piter Bridžis, talentovani mladi pisac, Tobi Gibson (franšiza "Lego Movie") i Stjuart Villis ("Restoration").
 

Premijera! Serija Južni vetar, šesta epizoda! (VIDEO) 

Kompanija "Arclight", predvođena Garijem Hamiltonom, udružila je snage sa Džordanom Gertnerom ("Spring Breakers“) i Tobijem Gibsonom kako bi producirala i finansirala film.

"Još nemamo tačan datum početka snimanja, ali izvesno je da će se to dogoditi ove godine u Beogradu. Kada Megan Foks dođe u Srbiju, biće do jedan od najvažnijih datuma za našu kinematografiju", kaže Bodroža.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>