Region

Svet

Edita Aradinović: Mnogo me je varao! U slobodno vreme radim kao FBI!

Pevačicu Editu Aradinović varao je dečko za kojeg je mislila da je čovek njenog života te je uzela stvar u svoje ruke i pozvala njegovu ljubavnicu. Mnogo me je varao! U slobodno vreme radim kao FBI!

Edita Aradinović: Mnogo me je varao! U slobodno vreme radim kao FBI! Screenshoot/Instagram
Pevačica Edita Aradinović godinama je bila u ljubavnoj vezi sa istim dečkom od koga je doživela veliko razočarenje jer ga je uhvatila u prevari. Ona je otkrila i kako se ponela kada je saznala sa kojom devojkom ju je dečko varao.

Iako ga je svuda hvalila kako je baš on čovek njenog života i kako je najbolji na svetu, ispostavilo se da je sve bila samo iluzija.

- Nismo uspeli. Bila sam mlada. Izgleda da mu se nisam dovoljno dopadala. Mnogo me je varao. Veroavatno da ja nisam bila dovoljno dobra. Nećemo da ga krivimo sada. Ja sam bila ubeđena da je to ljubav za sva vremena jer smo odrasli zajedno. Sad smo prijatelji. Oprošteno mu je. Sigurna sam da me je varao, pričala sam sa ženama. Ja sam se sa njima lepo ispričala. Nisu one krive. Rekle su mi da mi žele da nađem nekog boljeg od njega. Ja nikada nisam prevarila svog momka - kaže iskreno Edita.

- Moja intuicija prednjači nad mojom pameti. Prvu devojku koju sam zvala predstavila sam se, rekla sam da u slobodno vreme radim kao FBI. Rekla sam imam loš osećaj, i da moja veza neće dugo trajati, te da mi pomogne da je okončam - rekla je ona iskreno.
 

Prirodan i zdrav način! Smršajte da vam se kilogrami ne vrate! Kopriva, komorač, korijander! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>