Zadruga

Parovi

Nje su se mladi pevači plašili! Evo ko je zapravo Miljana Kulić!

Nje su se mladi pevači plašili! Kada se u javnosti pre više od deset godina niotkuda pojavila kao devojka koja uhodi poznate, niko nije verovao da će Miljana Kulić obeležiti jedan period sprske javne scene seleći se iz jednog rijalitija u drugi. Evo ko je zapravo Miljana Kulić!

Nje su se mladi pevači plašili! Evo ko je zapravo Miljana Kulić! Screenshoot/InstagramDa privuče pažnju javnosti Miljana je otvoreno pričala o tome šta je radila pevačima Mišelu Gvozdenoviću, Darku Laziću,Dušanu Svilaru, Slobi Vasiću, Nemanji Stevanoviću, Nemanji Nikoliću, Milanu Mitroviću, Milana Dinčića Dinču i mnogim drugim. U tome je uspela, privukla je pažnju javnosti, možda i više nego što bi trebalo.

Uhodila sam pevače i pretila sam im, ali samo u šali. Jednom sam im poslala poruku da će im se creva vući po gradu. Jurila sam Darka Lazića, Dušana Svilara i Mišela Gvozdenovića - priznala je tada Miljana.
 

Miljana Kulić iznela teške optužbe, pa izbačena iz rijalitija Zadruga 3!
Svoju "karijeru" uhođenja počela je sa Mišelom Gvozdenovićem, tadašnjim učesnikom "Zvezdi Granda", u kojeg je, kako se kasnije ispostavilo bila zaljubljena. Danima je boravila ispred njegove kuće u Čačku, dočekivala goste, njega i njegove roditelje na kapiji. Ni prijave policiji nisu je sprečile da nastavi svoju "misiju". Ovekovečila ju je tako što mu je kuću i pse ofrbala u roze.

- Ja sam se zaposlila i u Čačku u jednoj kafani kako bih mu bila blizu. Znate, jedino u kafani daju dnevnice istog dana, dok na drugim mestima daju mesečno platu. Ja sam sav taj novac trošila na taksi kako bih se vozila oko njegove kuće. Kada dođem ispred kapije, ja mu pošaljem poruku da se vidimo. Jednom je izašao, zgrabio me iz taksija i udario me pesnicom u nos. Počela je krv da mi teče. Kada sam pošla da pozovem policiju, on je to već uradio - tvrdila je Miljana i objasnila kako mu je ofarbala kuću i ljubimce:
 

Dnevni horoskop za 15. februar 2020. godine!

"Kupila sam farbu, tonere, merdevine, sve potrebno i dovezla sam se taksijem ispred njegove kuće. . Za psa sam pripremila kolor šampon. Kad sam ga ofarbala, bio je kao Zorica Brunclik!"

Mišel je retko govorio o svemu kroz šta je prošao zbog Kulićeve, ali je u par navrata istakao da je to bio pakao jer nije znao kako da se izbori sa tim. Kako je tvrdio on ju je prijavljivao policiji ali je na sudu bila oslobođena zbog lekarskih uverenja koje je imala.Kada je shvatila da od ljubavi sa Mišelom nema ništa, Miljana se okrenula Darku Laziću, učesniku istog muzičkog takmičenja samo druge sezone. Neretko je njega i njegovog brata pratila nakon završenog snimanja sve do Brestača ,ali molerske radove nije izvodila. Miljana se nedevno hvalila kako se redovno čuje sa Lazićem, ali je pevač to demantovao. Kako bi saznala informacije o pevačima koji su joj bili meta, ona je dugo pratila pevača Nemanju Stevanovića, koji se našao u ulozi voditelja Zvezda Granda, dok je svakodnevno u torbi nosila na desetine SIM kartica koje je menjala i sa njih glasala za svoje favorite, ali ih koristila i kako bi ih zvala. Ipak, sve ovo ne bi bilo poznato javnosti da Nišlijka nije 2015. godine dobila ponudu da učestvuje u rijalitiju "Maldivi" na TV "Happy", nakon čega je usledilo učešće u nekoliko sezona "Parova", na istoj televiziji. Godine 2017. u "Parovima" je zatrudnela sa bivšim mužem Goce Tržan Ivanom Marinkovićem, a zatim se uselila na imanje u Šimanovcima i postala učesnik rijalitija "Zadruga".

U prvoj sezoni je došla do finala, nakon završetka rijalitija rodila je sina Željka, a onda se zajedno sa majkom Marijom i naslednikom uselila u "Zadrugu 2". Potom je bila učesnica i treće sezone, iz koje je sinoć izbačena.

 

Marijana Zonjić otvoreno je progovorila o Miljaninoj diskvalifikaciji, pa istakla da smatra da je ipak tako i najbolje za nju, kao i njenog sina Željka Kulića.

- Žao mi je Miljane, iskreno, treba da se odmori malo od rijalitija i da se restartuje. Ipak je ona šest godina van stvarnosti. Koliko sam videla i ona je udarila na produkciju, jer je rekla da joj mešaju terapije, mada je to i ranije govorila, pa i još gore stvari, pa je tek sada izbačena. Treba malo da se posveti svom sinu i da provodi vreme sa njim, da bude prava majka. Miljković je bio kap koja je prelila čašu kod nje, ali njegova dela ne bih komentarisala... - rekla je Zonjićeva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>