Region

Svet

Biković i Bajaga objavili zajedničku pesmu- Darja! (VIDEO)

Uoči premijere romantične komedije "Hotel Beograd", Miloš Biković i Bajaga objavili zajedničku pesmu "Darja". Prelepu Dariju - Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Biković i Bajaga objavili zajedničku pesmu- Darja! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Uoči premijere romantične komedije "Hotel Beograd" danas je objavljena pesma "Darja" koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković.


"Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima", objasnio je Miloš Biković.



On se posebno zahvalio i Bajagi:


"Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom legendo podelio ovu mrvu stvaralaštva" kazao je Biković.


Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film "Hotel Beograd" u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Darju.


U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Darju - Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.




Ljubitelji TV serijala "Kuhinja" i "Hotel Eleon" moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandem iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todirovića, ali i mnogih drugih.


Premijera filma "Hotel Beograd" zakazana je za 10. mart u Beogradu, a karte se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticketsa.

Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>