Style

Ljubav & Sex

Super modna kombinacija! Obuća i pantalone!

Super modna kombinacija! Obuća i pantalone! Ako volite da nosite uske pantalone ili ste jedna od dama koje ne mogu da odole helankama, onda treba što pre da nabavite ovu obuću za jesen i zimu!

Super modna kombinacija! Obuća i pantalone! Screenshoot/Instagram
Helanke se najčešće nose u sportskim prilikama uz patike, ali uz druge modele obuće mogu sjajno da izgledaju kao deo drugačijih dnevnih kombinacija.

Jedino pravilo koje treba imati na umu prilikom njihovog nošenja jeste to da ih treba zakamuflirati drugim odevnim komadima, poput tunike, haljine ili suknje, jer helanke nisu pantalone i ne bi smele da se nose samostalno. Međutim, ova obuća je savršen izbor i za uske pantalone.

Visoke čizme

Megapopularne vioske čizme koje sežu čak i do bedara kao stvorene su za nošenje uz helanke. U kombinaciji sa udobnom tunikom i kardiganom daju sjajnu jesenje-zimsku kombinaciju koja se može nositi i u dnevnim, i večernjim prilikama.
 

Hit sandale prolećne sezone! Svaka žena treba da ih ima! 

Ravne čizme

Za ležernije dnevne varijante, kombinujte helanke sa ravnim čizmama i komadima poput udobne vunene haljine midi dužine.
 

Dan zaljubljenih: Strelac, Blizanac, Vodolija!


 

Čizme sa visokom štiklom

Za večernje kombinacije posegnite za čizmama sa visokom štiklom. Iglena ili blok štikla - izbor je vaš. Posebno efektno izdanje postižete ako helanke spojite sa modelom koji ima upečatljivu potpeticu, koja odskače od klasičnih.

 

Mokasine

Dobre stare mokasine idealne su za prelazni period i sigurno će odgovarati ženama koje ne preferiraju cipele sa visokom štiklom.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>