Style

Ljubav

Horoskop! Upoznajte sebe i svoje slabe tačke!

Čak će i astrolozi reći da treba više da verujete svom doktoru nego zvezdama, ipak i horoskop može pomoći, zato upoznajte sebe i svoje slabe tačke da biste mogli bolje da čuvate svoje zdravlje!

Horoskop! Upoznajte sebe i svoje slabe tačke! Svet Plus



Ovan
Ovnovi često pate od glavobolje, migrena i nesanice. Osobe rođene u ovom znaku pršte od energije i ne daju da ih tegobe izbace iz dnevnog ritma. 

Iscrpljenost je jedina stvar koja može da ih zaustavi, olako shvataju simptome, i to često rezultira težim upalama i bolestima. Rođeni su borci i ne dozvoljavaju da ih bolest uspori, a na nju gledaju kao na samo još jedan problem koji moraju rešiti. 

Bik
Osobe koje pripadaju horoskopskom znaku Bika često imaju problema s vratom i vratnim pršljenovima, a skloni su i upalama grla, nosa i uha.

Tvrdoglavi i temperamentni Bikovi vode brigu o zdravlju, uzimaju prepisane lekove i redovno odlaze na lekarske kontrole.
Nepoverljivi su pa, kada je reč o bolesti, uvek traže drugo mišljenje i tragaju za najboljim načinom kako da izleče ono što ih je snašlo. Bikove bolest najčešće napada kada su pod stresom ili imaju nerešene emocionalne probleme koji ih iscrpljuju.

Blizanci
Osetljive tačke kod Blizanaca su živci i grudni koš, a skloni su problemima u gornjem delu tela. Često ih napada kašalj, skloni su astmi, bronhitisu i lomovima ruku.

Blizanci su naporni bolesnici, žele da ozdrave odmah, negiraju simptome i zaboravljaju da redovno uzimaju lekove.

Skloni su razmišljanju kako lekar postavlja pogrešne dijagnoze, a oni uvek najbolje znaju šta ne valja s njihovim zdravljem.

Rak
Rakovi imaju problema s varenjem, grudima i očima. Muče ih problemi s želucem, skloni su čirevima i loše reaguju na nepoznatu hranu.

Brinu o svom zdravlju i uvek nastoje da budu okruženi osobama koje će im pomoći i negovati ih ako se razbole. Zbog njihove blage naravi najbolji lek su im ljubav i pažnja najbližih.

Lekara biraju isključivo po preporukama.
 

Podočnjaci - veliki estetski problem! Rešenje prirodnim putem!





Lav
Lavovi su skloni kardiovaskularnim problemima i bolovima u leđima, a česti su i problemi s vidom. Ubrzano lupanje srca često je povezano s previše posla koje ovaj jaki horoskopski znak sebi stavlja na leđa.

Mrzovoljni su pacijenti i uvek žele da dokažu da su jaki i da ih nijedna bolest ne može usporiti u radu.

Najbolji savet za njih je da se svakog dana malo opuste kako bi smirili srce.

Devica
Device najčešće pogađaju bolesti povezane s jetrom, bubrezima i probavom. Sklone su i napadima bubrežnog kamenca. One redovno odlaze na preglede i vode brigu o svom zdravlju.

Hrane se zdravo i pravilno kako bi izbegle probleme. Odlični su pacijenti i uvek se pridržavaju saveta koje dobiju od doktora, a poštuju i izreku „Bolje sprečiti nego lečiti“.

Vaga
Vage su sklone problemima s hormonima i urinarnim traktom. Rado odlaze kod lekara koji su mirni i imaju vremena za njih, u protivnom su skloni odlasku iz ordinacije.

Većina problema povezana je s njihovim karakterom, pa su i bolesti koje ih napadaju često na psihičkoj bazi.

Škorpija
Osobe rođene u znaku Škorpije pate od problema povezanih s genitalijama i probavnim traktom. Skloni su urinarnim infekcijama, koje im često stvaraju probleme u seksualnom životu.

Nervozni su prilikom svakog odlaska doktoru i ne vole da govore o simptomima, pa je ponekad teško postaviti dijagnozu. Kada su bolesni, to shvataju kao svoju grešku, što nije dobar put ka ozdravljenju.
 

Kućni trening za trbušne mišiće i struk!





Strelac
Strelčevi su skloni problemima s kičmom, bokovima i bedrima i osećaju bolove u vratu i leđima. Ovaj veseli i temperamentni znak voli da uživa u životu, a posledice su često vidljive u obliku masnih naslaga na kritičnim tačkama.

Njima je najbolji lek njihov optimizam, koji često pomaže više od antibiotika. Sarađuju s lekarima, ali ponekad imaju previše poverenja, pa je savet kog bi trebalo da se pridržavaju da potraže i drugo mišljenje.

Jarac
Jarčevi pate od problema s kičmom i kostima. Posebnu pažnju moraju da posveti zglobovima, kolenima, zubima i koži. Retko su bolesni, a i kada jesu, to odlično podnose.

Poslušni su pacijenti i redovno uzimaju lekove kako bi što pre ozdravili i vratili se svakodnevnoj rutini.

Ukoliko ih napadne neka teža bolest, skloni su depresiji.

Vodolija
Vodolije imaju problema s cirkulacijom, zglobovima i Ahilovom tetivom. Česte su i proširene vene.

Kada su bolesni, na to gledaju kao da se radi o nekom drugom i uvek žele tačan odgovor zašto boluju. Iako se pomno pridržavaju terapija, bolest im se često vraća.

Ribe
Ribe pate od bolesti imunog sistema i problema s nogama i noktima. Često ih napadaju razne virusne infekcije, a urasli nokat je gotovo normalna stvar za osobe rođene u ovom znaku.

Teško podnose kad s njihovim zdravljem nešto nije u redu i rado uzimaju velike količine lekova kako bi što pre ozdravili. Vrlo je važno da redovno idu na kontrole.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>