Region

Svet

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović: Čeka njen razvod pa da je zvanično zaprosi!

Katarina Kaja Ostojić se kako se šuška udaje po četvrti put! Pevačica će se navodno na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom, zbog kojeg je ostavila trećeg muža Džuniora Džeka. Mateo Pavlović čeka njen razvod pa da je zvanično zaprosi!

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović: Čeka njen razvod pa da je zvanično zaprosi! Screenshoot/InstagramKako Informer saznaje, štoper francuskog kluba Anže čeka da se Kaja i zvanično razvede od svetski slavnog di-džeja, pa da je zvanično zaprosi.

"Kaja i Mateo su u vezi od prošlog leta. Odlepili su jedno za drugim i već razgovaraju o venčanju! On je zbog Kaje ostavio dugogodišnju verenicu, a ona muža Džeka. Meteo je već kupio verenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se reši do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu." - priča fudbalerov prijatelj i dodaje da Pavlovića nikada nije video toliko zaljubljenog.
 

Nakon trećeg razvoda Kaja Ostojić poručuje: Živim svoj san! 

"Dugo se znamo, ali ovoliko ga ni jedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi decu!"

Koliko je njihova veza ozbiljna, Kaja je pokazala kada je proteklog vikenda dovela dečka u Beograd kako bi ga upoznala sa svojom porodicom.

"Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Posle porodičnog ručka, rešila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav." - kaže izvor.
 

Severina skinula prezime Kojić! Otpratila i svekra Kebu! 

Kaja je u prvi brak stupila sa 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem, koji je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice. Iz tog braka ima ćerku Nikolinu. Pevačica se 2009. godine udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali se razvela već krajem 2010. Tokom snimanja emisije "Operacija trijumf" 2011. Kaja je upoznala di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014. godine, a posle pet godina su rešili da se raziđu. Sa druge strane, Mateu će ovo biti prvi brak!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>