Zdravlje

Ljubav

Jetra je puna otrova, zato se gojimo! Ovaj napitak je potpuno čisti!

Jetra je puna otrova, ne može da obavlja svoju funkciju zato se gojimo! Ovaj napitak je potpuno čisti, zato ne gubite vreme! 

Jetra je puna otrova, zato se gojimo! Ovaj napitak je potpuno čisti! Svet PlusPotrebno je: 1 manja cvekla, 1 jabuka, 1 nar, čaša i po vode.

Priprema: Cveklu i jabuku očistite pa isecite na kocke. Nar očistite pa sve prebacite u blender. Dodajte vodu i sameljite. Napitak pijte kao međuobrok.
 

Čuveni ruski specijalista savetuje kako da obnovite imunitet za 15 sekundi!

Cvekla - Čisti krv, poboljšava rad jetre. Bogata je antioksidansima, i odličan je borac protiv raka. Sprečava visok krvni pritisak. Zbog obilja magnezijuma, cvekla leči aterosklerozu i hipertenziju. Pomaže telu u borbi protiv depresije.

 

Jabuka - Ovo voće je poznato po svojim antikancerogenim svojstvima. Zbog pektina ona razgrađuje holesterol u krvi. Jabuka smanjuje rizik od hroničnih bolesti, uključujući dijabetes tipa 2, rak, srčane bolesti i demenciju.

 

Nar - Obiluje vlaknima, antioksidansima i vitaminima B, E i C. Odličan je borac protiv tuberkoloze, dizenterije i Ešerihije koli. Štiti od bolesti srca kao i štitne žlezde. Naučna istraživanja kažu da je nar glavni borac u suzbijanju kancera.

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>