Lepota

Ljubav & Sex

Podočnjaci - veliki estetski problem! Rešenje prirodnim putem!

Podočnjaci -su veliki estetski problem! Neki od glavnih uzroka pojave podočnjaka su neispavanost, starenje, suva koža, dugotrajno plakanje, rad za kompjutorom, mentalni ili psihički stres. Rešenje prirodnim putem!

Podočnjaci - veliki estetski problem! Rešenje prirodnim putem! Svet PlusPodočnjaci obično nisu povezani s ozbiljnijim medicinskim problemima, ali valja da ih se rešite na najprirodniji način.

Ulje badema
Badem je odličan za negu tanke kožice oko očiju. Koristite ga redovno i vaši podočnjaci će postepeno nestati. Nanesite ga pre spavanja i ostavite da deluje preko noći. Ujutro isperite.

Krastavac
Krastavci sadrže sastojke koji će vas potpuno rešiti crnih kolutova oko očiju. Narežite ga na kolutove, ostavite da se hladi u frižideru 30-ak minuta, stavite na oči i ostavite da djeluje 10-ak minuta.
 

Trepavice: Pet saveta za rast i volumen! Bez kupovine!
Krompir
Moglo bi se reći da on služi kao prirodni izbeljivač, a uz to će vas rešiti naduvenosti. Narendajte jedan ohlađen krompir, iscedite sok i u njega namočite vaticu. Stavite je na otečeno područje i pričekajte 15-ak minuta. Isperite hladnom vodom.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/divamagazin.rs

Povezane vesti:


>