Lepota

Ljubav

Trepavice: Pet saveta za rast i volumen! Bez kupovine!

Svaka žena želi da ima guste i duge trepavice, pa mnoge pribegavaju nadogradnji veštačkih trepavica ili korišćenjem veštačkih za posebne prilike. Metoda je dosta ali priroda je priroda... Pet saveta za rast i volumen! Bez kupovine kozmetičkih proizvoda.

Trepavice: Pet saveta za rast i volumen! Bez kupovine! Svet PlusEvo šta doprinosi rastu i volumenu vaših trepavica:

Kokosovo ulje puno je korisnih masnih kiselina koje mogu pomoći jačanju trepavica, a malo dodatog esencijalnog ulja lavande pruža dodatnu ishranu!

Ako želite da napravite serum, napunite malu bočicu sa otopljenim kokosovim uljem i dodajte kap esencijalnog ulja lavande. Protresite serum da se sjedini i razgradi. Operite četkicu od vaše stare maskare i svake večeri nanosite serum na trepavice.

Vodite računa da vam serum ne uđe u oči. Pažljivo mažite.
 

Zašto je vitamin C savršeno rešenje za svaku ženu!

Inspirisane kroasanima! Najmodernije torbe za 2020. godinu!
Zdravo se hranite! Hrana poput ribe, jaja, pasulja i jogurta su odličan izbor koji može doprineti zdravim trepavicama, kao što doprinosi i zdravoj kosi i koži. Sojin protein je takođe koristan za stimulisanje rasta trepavica.

Za maslinovo ulje ste sigurno više puta čuli, a verovatno i koristili za kosu. Odlično je i za trepavice jer štiti i neguje i podstiče brži rast. Maslinovom ulju možete dodati esencijalno ulje limuna, a ako ga trenutno nemate, mogu poslužiti korice od limuna koje ćete lepo oprati i namočiti u maslinovo ulje. Tako neka odstoje nekoliko dana i serum je spreman za korišćenje jednom dnevno.

Možda vam je čudno ali trepavice trebate češljati kao što češljate i kosu jer tako pomažete da se prirodna ulja raspoređuju po čitavim trepavicama.

Zeleni čaj je takođe odličan u ovu svrhu jer podstiče rast i volumen. Skuvajte ga, prohladite, natopite tufer i svakoga dana nakvasite trepavice. (najbolje pred spavanje)

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>