Svet

Region

Bred Pit u suzama rekao pred svetom kome posvećuje Oskara!

Bred Pit u suzama rekao pred svetom kome posvećuje Oskara! Glumac se obratio svojim naslednicima, bez kojih, kako je naveo, ne bi bio tu gde jeste.

Bred Pit u suzama rekao pred svetom kome posvećuje Oskara! Screenshoot/Instagram



Bred Pit osvojio je sinoć Oskara za najboljeg sporednog glumca, za ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a najprestižniju nagradu u svetu filma posvetio je svojoj deci, ali i reditelju filma Kventinu Tarantinu.

"Ovo je za moju decu, koja utiču na sve ono što radim. Obožavam vas. Ovu nagradu posvećujem i Kventinu Tarantinu. Filmska industrija ne bi bila to što jeste bez tebe." - rekao je Bred Pit kada je izašao na scenu kako bi primio Oskara.

Bred je bio vrlo emotivan dok je držao govor, a svi su mogli da primete koliko mu se oči cakle.

Pored njega u ovoj kategoriji nominovani su bili i Al Paćino ("Irac"), Džo Peši ("Irac"), Tom Henks ("Lep dan u komšiluku"), Entoni Hopkins ("Dvojica papa").

Pobednik večeri bio je južnokorejski film "Parazit". Od šest nominacija osvojio je četiri i to u glavnim kategorijama - za najbolji film godine, najbolju režiju, najbolji strani film i originalni scenario.

Nagradu za najboljeg glavnog glumca osvojio je Hoakin Finiks ("Džoker"), najbolja glavna glumica je Rene Zelveger ("Džudi"), dok je Oskara za sporednu žensku ulogu osvojila Lora Dern ("Priča o braku").

Video pogledajte OVDE

 

Nedeljni horoskop: Bik ima nerešene probleme, Rak interesantne ponude!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>