Region

Svet

Survivor: Toni, Goca, Andrej i Katarina u finalu

Pored Andreja Maričića i Tonija Zena u finalu "Survivora" našle su se i Goca Tržan I Katarina. Držale su se, po dogovoru, od početka realitya i na kraju uspele da uđu u finale.  Isplatilo se jer su ostale u džungli Filipina do poslednje borbe, ali upravo ta borba je u njima probudila “onu” – od sada svako za sebe. Andrija Milošević je nakon poslednjeg Plemenskog saveta rekao VIP Robinzonima da ih očekuju tri borbe, odnosno tri mesta u finalu. Ono što nije rekao je da ih pored borbi očekuje i iznenađenje – umesto jednog mesta, “naturalizovane Filipince” će 5. januara u studiju Prve televizije čekati četiri stolice.

Survivor: Toni, Goca, Andrej i Katarina u finalu



Prva je u finale ušetala Goca Tržan. Sa povezom preko očiju je lutala kroz lavirint tražeći pobedničku krunu spretnije od ostalih takmičara i tako sebi obezbedila mesto pored Tonija i Andreja. “Njenoj” Katarini nije bilo svejedno jer joj je pevačica tokom borbe “bežala za milimetar”: Taj milimetar je ipak bio milja svim ostalim takmičarima koji su gledajući u finaliste, već motali film u glavi šta su mogli drugačije da urade… Osim Katarine, poraz je teško podneo i Marko. Ne samo što nije u finalu, već zbog toga što je ostao sam sa ženama, a upravo je jedna od njih bolje od njega.

Dok su se opraštali govoreći da je “Survivor keva”,kao da su zaboravili da je ovaj rijaliti prepun i iznenađenja…

Iznenađenje je čekalo na Plemencu. Tek što su se pridružili Velikom veću, Katarina, Marko i Jelena dobijaju još jednu šansu! Nju je u igri “lake matematike i vizuelnog opažanja” iskoristila Katarina!



Najlepša devojka na filipinskoj obali je tako sa Gocom, Andrejem i Tonijem došla na korak od titule – jedini preživeli. Šta se sve dešavalo do kraja, gledaoci će saznati 5. januara u 21:00 na Prvoj srpskoj televiziji. Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio Prve gde će se biti doneta konačna odluka o tome ko osvaja 50.000 evra i tutulu jedini preživeli. Linije za glasanje su već otvorene za gledaoce. Glasa ceo region, a glasovi gledalaca za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>