Region

Svet

Nikolija progovorila o vanbračnoj zajednici sa Reljom!

Nikolija Jovanović i Relja Popović već godinama žive u vanbračnoj zajednici, a na odlazak pred matičara nije ih nateralo ni rođenje ćerkice. Nikolija je sada odlučila da iznese i nove detalje njihovog odnosa. Pevačica progovorila o vanbračnoj zajednici sa Reljom!

Nikolija progovorila o vanbračnoj zajednici sa Reljom! Screenshoot/Instagram"Ne znam kako bi funkcionisala naša veza da ja radim od devet do pet, ili do osam, kako obično biva, ili da on nije tu vikendima. Ima tu, naravno, i poteškoća, kao kada se nedeljom vratimo umorni sa puta. Umesto da ga dočeka neka žena da ga raspakuje i spremi mu večeru, tu smo oboje nervozni, sa koferima i u fazonu smo: "Dalje od mene" - rekla je Nikolija.

"Mnogo ljubavi i rada je uloženo u naš odnos. Nekako smo se upoznali vremenom, tako da smo prevazišli raznorazne prepreke i predrasude. Sad je dosta lakše, i nadam se da će sa godinama biti sve lakše. Ja uvek pravim najviše kompromisa u svakom odnosu. U horoskopu sam Vaga, pa mi je to u prirodi." - dodala je pevačica.
 

Edis Fetić ne može da dođe sebi! Zilha odbila poziv! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>