Region

Svet

Sloboda Mićalović napravila haos kada je Vojin Ćetković prebačen u hitnu!

Ćetkoviću je pre dve večeri pozlilo tokom premijere filma „Grudi“, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. Sloboda Mićalović napravila haos kada je Vojin Ćetković prebačen u hitnu! Urlala je na lekare VMA, kako prenose mediji.

Sloboda Mićalović napravila haos kada je Vojin Ćetković prebačen u hitnu! Screenshoot/InstagramGlumac Vojin Ćetković pao je u nesvest na premijeri filma čiji je glavni akter, a Hitna pomoć ga je odvezla na Vojnomedicinsku akademiju. Kako izvor „Alo!“ tvrdi, Ćetkovićevo trenutno stanje je stabilno.

- Vojin je na VMA primljen u 22.30 pod visokom temperaturom. Pozlilo mu je usled bolova u stomaku, zbog čega je i pao u nesvest. Posle detaljnih analiza i infuzije koju je primio, prepisane su mu tablete „kontrolok“, posle čega je pušten na kućno lečenje - kaže izvor i otkriva da je njegova žena napravila haos u bolnici.

- Uz Vojina je sve vreme bila supruga Sloboda, a oko 1 ujutru je pušten na kućno lečenje. Iako im je bila ponuđena pomoć u slučaju da se Vojinovo stanje pogorša, oni su to odbili. Sloboda je sve vreme bila vrlo neprijatna prema lekarima, što je začudilo sve koji su bili u smeni. Rekla je da joj pomoć ne treba i da će ubuduće sve što im bude trebalo obaviti u privatnoj klinici - završava izvor „Alo!“.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo Slobodu i Vojina, ali se nisu javljali na telefon.
 

Smeli modni detalji: Monika Beluči kao rokenrol princeza! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>