Style

Ljubav

Smeli modni detalji: Monika Beluči kao rokenrol princeza!

Smeli modni detalji! Kako da crna haljina postane ponovo najlepša na crvenom tepihu? Potrebno je nekoliko detalja i - smelost Monike Beluči. Monika Beluči kao rokenrol princeza! 

Smeli modni detalji: Monika Beluči kao rokenrol princeza! Screenshoot/InstagramVeć nova frizura ove zime je pokazala da slavna italijanska lepotica okreće novi list u stajlingu, o čemu možete čitati OVDE.

Kratki paž (bob) koji ona nosi sa specifičnim šarmom, šišan slojevito i sa vrlo atraktivnim razbarušenim šiđkama najavio je novi zaokret. S njim u skladu, crna haljina u kojoj se jedna od najlepših žena sveta pojavila na desetoj dodeli Magrit nagrada u Belgiji 1. februara 2020. godine vodi nas u novu modnu avanturu sa seksepilnom Monikom.
 

Jelena Đoković: Zašto joj se svet divi! (VIDEO)


 

Gornji deo je potpuno izrađen od mreže koja dodatno naglašava erotičnost lepe biste, ali ne daje ni trag vulgarnih prizvuka.

Dugi rukavi rasečeni u obliku plašta pokazuju da stajling ističe dominantnost ove filmske dive, a dugačak, elegantan kroj haljine do poda čuva svečani imidž i ženstvenost.

Monika Beluči, ponovo, a uvek nova i drugačija!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Lepa i Srećna

Povezane vesti:


>