Svet

Region

Hothouse Flowers u Beogradu 13. marta 2020!

Hothouse Flowers u Beogradu 13. marta 2020!  Pevač Liam O Maonlai, gitarista Fiachna O Braonain i basista Peter O’Toole su svojom sjajnom mešavinom rocka, irske tradicionalne muzike i soula odmah privukli pažnju čuvenog Bona Voxa iz U2, koji im je ponudio ugovor sa svojom diskografskom kućom.

Hothouse Flowers u Beogradu 13. marta 2020! PromoPoznati irski rock bend, HOTHOUSE FLOWERS, nastupaju prvi put u Srbiji u petak 13.marta u Bitefartcafeu.

Hothouse Flowers ovim koncertom otvaraju tradicionalni Beogradski Irski Festival koji se održava na različitim lokacijama od 13 do 22.marta 2020.

’’Veoma smo ponosni i srećni što ćemo po prvi put svirati u Beogradu i jedva čekamo da se družimo i uživamo u svirci sa svojim fanovima u Bitefartcafeu!’’ ističu članovi benda.

Hothouse Flowers su oformljeni 1985 godine u Dablinu. Pevač Liam O Maonlai, gitarista Fiachna O Braonain i basista Peter O’Toole su svojom sjajnom mešavinom rocka, irske tradicionalne muzike i soula odmah privukli pažnju čuvenog Bona Voxa iz U2, koji im je ponudio ugovor sa svojom diskografskom kućom. Do sada su izdali trinaest albuma, a najviše su ih proslavili hitovi ’’Don’t Go’’, ’’Give It Up’’ i ’’I Can See Clearly Now’’.

Najbrži fanovi imaju mogućnost da kupe early bird ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000,00 RSD na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>