Region

Svet

Romana Panić staje na ludi kamen: Bitno je da sam konačno verenica!

Romana Panić staje na ludi kamen! Bila je jedna od najpopularnijih pevačica na našoj sceni, a danas sa verenikom uživa u Italiji, u Firenci. Bitno je da sam konačno verenica!

Romana Panić staje na ludi kamen: Bitno je da sam konačno verenica! Screenshoot/InstagramRomana Panić je još 1994. godine je radila kao voditeljka, spiker i ton majstor na radiju Studio A. Nakon toga 1997. godine je pobedila na Vidovdanskom festivalu u Banja Luci sa pesmom "Žena". 1999. godine se preselila u Beograd i snimila je prvi album. Producent je bio Željko Joksimović.

Bila je jedna od najpopularnijih pevačica na našoj sceni, a danas sa verenikom uživa u Italiji, u Firenci.Nakon pesama koje su postale hitovi Romana se poslednjih godinu dana povukla sa javne scene i posvetila ljubavnom životu. Posle propale veridbe sa biznismenom Fotosom Pitađisom, Romanu je u 44. godini zaprosio biznismen iz Srbije koji poslednjih godina živi u Italiji, a ona je sada sve to potvrdila. Romana se preselila kod svog izabranika, te više ne krije sreću. Iako ne želi da otkriva mnogo detalja o veridbi, Romana je otkrila da je tačno da je zaprošena i da uskoro staje na "ludi kamen".

 

"Nemam vremena više, to su ti detalji o kojima neću da pričam. Bitno je da sam konačno verenica - rekla je Romana u emisiji "Ekskluziv", i naglasila da se ovog puta ne radi o čoveku koji ima strano državljanstvo, već domaće papire.

 Prvo, nije Italijan, pošto me nerviraju te priče o strancima. Čovek je Srbin. Zaljubila sam se, trebala mi je jedna pauza da vidim gde sam i šta sam - kratko je dodala pevačica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>