Region

Svet

Ana Nikolić u vezi sa bivšim dečkom voditeljke Rade Radenović!

Popularna pevačica Ana Nikolić definitivno je prebolela razvod od Stefana Đurića Raste, a pre nekoliko meseci je uplovila u vezu sa Boškom, inače bivšim dečkom voditeljke Rade Radenović.

Ana Nikolić u vezi sa bivšim dečkom voditeljke Rade Radenović! Screenshoot/InstagramLjubavni odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste bio je turbulentan. Nakon tajnog sklapanja braka, par je dobio ćerku Taru, a zatim su usledile priče o razvodu. Nekoliko puta su se oni rastavljali i mirili, pa su svojoj ljubavi dali novu šansu, da bi se definitivno razveli i potpisali papire za razvod braka u junu prošle godine. 

Pevačica je od tada drastično smršala, najavila povratnički muzički album, a za njen osmeh na licu zaslužna je i nova ljubav. Naime, pevačica je pronašla dečka, biznismena iz Crne Gore, sa kojim je od pre nekoliko meseci u vezi. Kako saznajemo, Anin dečko se zove Boško, a ranije je bio u vezi sa voditeljkom Radom Radenović.

 

Ana je pre nekoliko godina upoznala sadašnjeg dečka jer imaju dosta zajedničkih prijatelja, ali nisu bili više od poznanika. Viđali su se na slavljima na kojima su oboje prisustvovali, ali su se simpatije između njih stvorile pre nekoliko meseci kada su se sreli u jednom restoranu. Ubrzo su počeli da se dopisuju, nakon čega su započeli ljubavnu vezu. Anin dečko živi na relaciji Srbija - Crna Gora, a njih dvoje svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno. Oni se ne trude da se kriju u javnosti, pa često posećuju restorane u Beogardu - kaže Anin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman i dodao da je Boško Ani bio velika podrška i tokom mršavljenja.

 Stalno ju je podsticao da treba da ide na treninge, da vodi računa o životnim navikama i da je to najbolje za nju. U periodu kada je imala krizu i kada joj nije sve išlo od ruke, Boško je bio taj koji ju je dodatno motivisao i davao joj vetar u leđa da istraje. Uz sve to daje joj brojne savete kada je u pitanju njen život, kao i to u kom pravcu treba da ide kako njena privatna, tako i poslovna karijera. Jedno je sigurno, Ana ne želi da se ponovo udaje, već da maksimalno uživa u ljubavi sa osobom koju voli.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i proverimo naše informacije, ali do zaključenja ovog broja u tome nismo uspeli.

Inače, Boško se 2017. godine zabavljao sa voditeljkom Radom Radenović, o čemu se i tada pisalo. Rada i Boško su tada nekoliko meseci bili u vezi, a mnogi su smatrali da su idealan par.


 

Zajedno bili na Tajlandu

Ana je sa novim dečkom pre nekoliko nedelja bila na odmoru na Tajlandu.

- Nedavno su zajedno otputovali na Tajland, gde su proveli dve nedelje. Uživali su u peščanim plažama, masažama na plaži, a sa njima je bila i Anina ćerka Tara, koja je Boška odlično prihvatila. Nakon odmora, Ana je sa jednom privatnom produkcijskom kućom otputovala u Maroko, gde je snimila nekoliko spotova za svoj novi album, a prvu pesmu planira da objavi sredinom februara - kaže Anin prijatelj.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>