Region

Svet

Tanja Savić o braku i problemima: Nije sramota javno pokazati emocije!

Pevačica Tanja Savić priča o braku i problemima o pesmi "Siroče" koju je snimila  jer se poistovetila sa ženama koje trpe nasilje i naglašava da nije sramota javno pokazati emocije...

Tanja Savić o braku i problemima: Nije sramota javno pokazati emocije! Screenshoot/InstagramDirektor “Grand produkcije“ Saša Popović, koji je otkrio talenat pevačica Tanje Savić, nekoliko puta je javno govorio da je u nju polagao najviše nada da će postati velika zvezda. Međutim, nije uspela da ispuni njegova očekivanja. 

Tanja Savić je od 2004. godine, od kada je kročila na scenu “Zvezda Granda”, pa do danas imala dosta turbulencija, kako u karijeri, tako i na privatnom planu. Menjala je muzičke pravce, preselila se u Australiju, o njenom suprugu se svašta pisalo, a posle mnogo godina objavila je pesmu “Siroče” koje podseća na njen prvi album “Tako mlada”. U razgovoru kaže da je želela da eksperimentiše sa muzičkim pravcima kako bi videla gde će je to odvesti.

"Stara Tanja nije nikada ni odlazila. Uvek sam bila tu, ali jednostavno želela sam da se oprobam i u nekim drugim žanrovima. Biće i stare i nove Tanje u budućem periodu. Nemam neki plan kojim se vodim šta ću snimati u budućnosti, volim da snimim ono šta osetim i u čemu se pronađem. Nekako je najbitnije osetiti pesmu, kako bih svoju pravu emociju mogla da prenesem na publiku." - u dahu nam je ispričala pevačica, a potom otkrila da je pomenutu pesmu snimila još pre dve godine, ali ju je objavila tek pre nekoliko dana.

 

"Čekala sam pravi trenutak. Prvo sam se posvetila i detaljno radila na albumu i ekranizaciji istog, zaista sam dala svoj maksimum i prezadovoljna sam rezultatima. Trudila sam se da se prilagodim vremenu i hiperprodukciji koja vlada, ali opet sam zadržala svoj glas, svoje trilere i tu neku svoju prepoznatljivu boju. Pesma “Siroče” jednostavno je čekala pravi trenutak. Dok sam je pevala, doživela sam erupciju osećanja i naježila se mnogo puta, jednostavno sam je osetila na pravi način. Osetila sam da je ono što želim da snimim, i mladim ljudima predstavim taj neki dobro prepoznatljiv zvuk stare Tanje. Volim da eksperimentišem kada su pesme u pitanju, jer mislim da se mogu snaći u svim žanrovima. A svakako postoje i ljudi koji me vole zbog mojih starih pesama, moram i njih poštovati i nagrađivati što su svih ovih godina uz mene."

U pesmi “Siroče”, Tanja peva o nasilju u porodici, a kako se spekulisalo da je imala probleme u braku, interesovalo nas je da li je u pesmi opisala momente iz privatnog života.

"Jednostavno sam se poistovetila sa svim ženama koje trpe bilo kakav vid nasilja. Pesma je u smislu svega onoga što svakodnevno mogu da čujem i pročitam. Čim sam je preslušala odlučila sam da je to emocija koju mogu izneti na neki svoj način. Nakon toga je doneta odluka i da je ekranizujem te podignem svest ljudima o nasilju na veći nivo. Jer mislim da treba da se volimo i širimo bezuslovnu ljubav, jer ljubav će promeniti svet." - rekla je Tanja.

Prošle godine ekipa “Paparaco lova” snimila je Tanju kako plače ispred stana u Beogradu, a Tanja je sada to i prokomentarisala:

"To je sve sastavi deo života svakog pojedinca. Verujem da svaki čovek ima nesuglasice, ali eto, ja se bavim javnim poslom pa je to zanimljivo i medijima i ljudima. Svako od nas ima izduvni ventil, tako sam i ja jedna sasvim obična i porodična žena koja zna pustiti suzu i koja zna podeliti tugu sa drugima. Makar mislim da to nije sramota. Sve vreme moje karijere se trudim da deci budem dobar primer, da kada porastu i pogledaju na internetu ko je zapravo njihova mama ostavim neki dobar utisak. Tako da ću im rado objasniti da javno pokazati emocije nije sramota."
 

Marina Tucaković: Dosta su se drugi bogatili na naš račun!


 

Godinama se spekulisalo da njen brak sa Dušanom Jovančevićem nije idealan, pa se nekoliko puta pisalo kako se razvode, a Tanja poručuje da ljubav sve pobeđuje.

- Ništa u životu nije lako. Ali opet mislim da je sve normalno, pa čak i imati nesporazume i loše trenutke u braku, sve je dobro dok se volite. Opet ću naglasiti, ljubav će promeniti svet, tako je i u mom braku uvek vladala ljubav koja je pobedila sve poteškoće i sve nesporazume.

Više ne živimo u Australiji

Pevačica je dugo godina živela na relaciji Australija-Srbija, ali se odlučila da se sa suprugom Dušanom i sinovima Đorđem i Maksimom definitivno preseli u Beograd.

- Ne živim više u Australiji. Preselili smo se u Srbiju. Trenutno sam na odmoru u Australiji, jer ovde ipak živi porodica mog supruga, a i moja deca su jako vezana za Australiju. Ali jednostavno zbog mog posla odlučili smo da se preselimo u Beograd, u čemu me je moja porodica i podržala. Moj suprug je ceo svoj život živeo u Australiji, ali jednostavno zna koliko volim muziku, koliko volim svoju publiku, koliko volim ono čime se bavim te smo doneli zajedničku odluku da započnemo život na Balkanu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>