Zadruga

Parovi

Zadrugovizija: Pobednici zadovoljni nagradama! (VIDEO)

Zadrugovizija! Nakon što su svi zadrugari izveli numere koje su pripremali proteklih dana za večeranju "Zadrugoviziju", došlo je vreme za glasanje. Svoje glasove prvo su izneli pripadnici sedme sile. Pobednici zadovoljni nagradama!

Zadrugovizija: Pobednici zadovoljni nagradama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Ubedljivo najviše glasova u ovoj kategoriji osvojili su Matora i Filip. Oni su na kraju glasanja imali ukupno 86 bodova. Ovi zadrugari dobili su 2.000 dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, boks cigareta i "Abela pharm" paket.

"Ja ovo nisam očekivao. Ovo mi je prva pobeda na Zadrugoviziji "- rekao je Đukić, a Matora je poručila: "Hvala svima"

Voditelj Ognjen Amidžić i voditeljka Dušica Jakovljević predstavili su i pobednike Fejsbuk glasanja. To su bili Tara Simov i Mateja Matijević, koji su se predstavili pesmom "Biću poznata", grupe Đogani.

Njih dvoje su se oduševili kada su saznali da su dobili podršku milionskog auditorijuma i kada su čuli koju su nagradu dobili: dva bademantila, dva peškira, boks cigareta, 1.000 dinara i poklon od Sanje Stanković - haljinu.

Voditelj Ognjen Amidžić, kada je došlo vreme za to, uzeo je kovertu u ruke i pročitao kako je glasala publika na Instagram profilu rijaliti programa koji prate mnogobrojni korisnici ove društvene mreže.

"Istagram pobednici su Stefan Karić i Iva Grgurić." - rekao je Ognjen Amidžić rezultate glasova.

Iva i Stefan su kao nagrade dobili dva mantila, dva peškira, prekrivač, obuću, boks cigareta i hiljadu dinara. Ovi zadrugari zahvalili su se svima koji su glasali za njih. 

Nakon što je podeljena nagrada novinarskog žirija, kao i proglašeni pobednici Fejsbuk i Instagram glasanja, stručni žiri je krenuo da iznosi svoj sud i da deli poene na večerašnjoj "Zadrugoviziji". Ivana Krunić i Mirko Gavrić poveli su na samom početku glasanja, a taj trend se nastavio, pa su oni na kraju i pobedili.

Njih dvoje su dobili 5.000 dinara, dva badementila, dva peškira, dva prekrivača, dve čokolade, paket piva, boks cigareta i paket Abela farm.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>