Lepota

Ljubav

Cunaina je osvojila Instagram! Nije imala plastične operacije! (VIDEO)

Cunanina je osvojila Instagram! Njena nekonvencionalna lepota potpuno je zaludela korisnike društvenih mreža, a sve je traženija i na modnim pistama. Nije imala plastične operacije, a izgleda kao da je sa druge planete!

Cunaina je osvojila Instagram! Nije imala plastične operacije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Njeno ime je Cunaina, poreklom je sa Tibeta, a trenutno živi u Engleskoj gde ima brojne modne angažmane. Isklesana brada, pune usne, kose oči i gomila mladeža očaravaju ljude, a povrh svega toga, najviše divljenja prikuplja oblik njenog nosa.

U kratkom vremenskom periodu dobila je veliki broj pratilaca, a mnogi od njih prosto ne veruju da je ova manekenka u potpunosti prirodna, iako malobrojni podaci koji se mogu naći o njoj govore da nije imala nikakve estetske zahvate.
 

Pravila šminkanja posle 60. godine!



 
 

Moda 2020! Farmerke - modeli koji će se nositi ove godine!



Ona je pravo osveženje na modnoj sceni po mnogo čemu, pa i po visini, jer visoka je svega 164cm. To nije sprečilo modne skaute koji su je zapazili na ulici da joj priđu i angažuju je.

Pojavila se i na Nedelji mode u Londonu, a angažovala ju je modna kuća Dior.

Na Instagramu ima oko 300.000 pratilaca iako izuzetno retko kači svoje slike, a ljudi kažu da su oduševljeni njenom nekonvencionalnom lepotom i aplaudiraju modnim stručnjacima koji su se umesto, kako kažu, „klasičnih lepotica“, odlučili za Cunainu, za koju komentarišu da izgleda kao da nije sa ove planete.
 

Lotos stopala - kineski običaj: Slomljene kosti, nepodnošljiv miris i gljivice!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>