Style

Ljubav & Sex

Zašto je muškarac Strelac najveći zavodnik zodijaka!

Zašto je muškarac Strelac najveći zavodnik zodijaka! Muškarac rođen u znaku Strelca zna tačno gde mu je cilj i kako će do toga doći, a vodi se planiranjem i intuicijom. Otvoren i veoma širokog pogleda, ali i dubokih osećanja. Bije ga glas da je vetropir, što nije daleko od istine. Ipak, iako je jedan od najvećih zavodnika horoskopa, muškarac Strelac u braku može dosta da pruži.

Zašto je muškarac Strelac najveći zavodnik zodijaka! Svet Plus
Muškarac Strelac u ljubavi i vezi

Zapamtite, on u jednoj situaciji UVEK laže! I to kada kaže: „Ne znam“. Ima neverovatan dar da opazi sve važne detalje, kao i da konstruiše širu sliku. Kada je reč o ljubavnoj igri, Strelac nikada ne promašuje svoju metu. Muškarac Strelac je razigran, voli da flertuje, vodi igru. Njegov otvoren um i večito radoznao duh podrazumevaju da za muškarca Strelca ljubavne afere nikada nisu iste i razlikuju se veoma od partnera do partnera. Muškarac Strelac mora prvo da razume šta je ljubav pre nego što se prepusti.

Muškarac Strelac ponekad može da pokaže dve strane svog karaktera – u jednom trenutku flertuje, neodoljivo vas zavodi, a u drugom se već ponaša kao odavno oženjen. Koja strana ličnosti muškarca Strelca je prava? Muškarac Strelac samo pokušava da shvati suštinu same ljubavi i sva ona stanja opijenosti njome, leptiriće u stomaku kada je tek zaljubljen, vatru i strast same ljubavi, ali i onu postojanu koja odoleva vremenu i traje, objašnjava Astrosavet.

Muškarac Strelac kada se zaljubi, ne gubi razum. Taman kada pomislite da ga imate u džepu, on ispari, poput vazduha. Zapravo, vazdušasto stanje

Strelac u krevetu

Po prirodi istraživač, ima potrebu da istraži ceo svemir. I upravo tako će se poneti prema ženskom telu – kao da je potpuno nov Univerzum koji čeka da bude istražen.

On je u krevetu vatren ljubavnik, dok je u spoljnom svetu sasvim ljubak, prijatan i uljudan.

Ali, u skladu sa svojom dualnom prirodom, kako u svakodnevnom životu voli avanture i eksperimente, u sexu je prilično tradicionalan. Zato ne može da vam pruži takvo zadovoljstvo kao muškarac Rak.

Idealne partnerke za njega su takođe vatreni znakovi – Lavice, žene Ovnovi ili Strelci.
 

Kakav je vaš karakter? Dan rođenja govori o tome!


Muškarac Strelac u braku

Strelčevi vole ustaljen i uredan poredak stvari, slobodu i mir, stalne i čvrste zakone, hijerarhiju, tradiciju, sportove. Osobe rođene u znaku Strelca ne vole nerad i nered, raskalašnost, brzopletost, poremećaj stvari i poretka oko sebe, piše Mogu ja to sama.

Ipak, od njega ne možete da učekujete da će biti skroman muž koji vreme provodi u kući.

Pa, kakve žene muškarac Strelac voli?

Istina je da Muškarac Strelac često voli starije žene.

Muškarac Strelac je u potrazi za partnerkom koja će biti spremna da deli sa njim njegovu strast prema svemu što je novo i drugačije. Muškarac Strelac želi partnera prijatelja da putuje sa njim svuda i istražuju nova mesta i predele, bilo stvarno ili u mašti. Imajte na umu da je sa vašim impulsivnim i nepredvidivim muškarcem rođenim u znaku Strelca sve moguće – od razgovora o kafi koja se nalazi ispred vas na stolu do uticaja klimatskih promena na globalno zagrevanje planete i šta to predstavlja za koralne grebene u okeanima, o rezervaciji leta za sutra ujutru, pa do spasavanja delfina i kitova u udaljenim krajevima sveta.

Njegovu potreba za slobodom i nezavisan duh ne smete sputavati, ali i muškarac Strelac će očekivati od vas, kao njegove partnerke ili prijatelja, da budete jednako sigurni i nezavisni.

Muškarac Strelac nije ni ljubomoran ni posesivan.

 

Jarac najsrećniji znak horoskopa! Radost svih 12 meseci u 2020. godini!
Zašto je Strelac uspešan u poslu?

On je plemenit i častan, to mu se vidi na licu i drugi mu veruju, što mu bitno pomaže u životu. Čovek je širokih pogleda i gde god da se pojavi donosi veliku ekspanziju. Pristupačan je i velikodušan, s plemenitim osećanjima, ali to ne ističe.

Od drugih traži da rade kao i on, iako nisu kvalitetni i sposobni kao on, često pretera u kritici  jer ne može da shvati kako drugima određeni poslovi, mišljenja i aktivnosti nisu razumljivi i izvodljivi kao što su njemu.

Uspeh redovno postiže svojim znanjem, planiranjem, verom, sigurnošću u sebe, svojom otvorenošću, oštrom kritikom i  nepogregrešivim osećajem za istinu. Budući da je uspešen trebalo bi da ima mnogo neprijatelja, no to se ne dešava, kao, recimo, što se dešava kada je u pitanju uspeh jednog muškarca Lava.

Karakteristike Strelca

Muškarac rođen u znaku Strelca je osoba vizuelnog duha, gladna obrazovanja i sticanja univerzalnog znanja i kulture. Uvek je okrenut budućnosti, njegov pogled je uperen ka prevazilaženju svih negativnosti, patnje i zala koja prate čoveka. On se planiranjem i vidovitim pogledom unapred osigurava od  mogućih prepreka, redovno je pobednik u svakoj borbi.
 

Da li preživljavate ili proživljavate?! Skini okove, bori se...
Osobine Strelca

Volja – Volja se zasniva na psihologiji, snažan je, koncentriše se pre donošenja odluke, oprezan je, predviđa sve što je potrebno, ispituje teren i ide samo na sigurno.

Osećanja – Osećanja su humana, oni su protiv tlačenja i okrutnosti, na prvom mestu im je moral i etika. Kada su pobednici onda su velikodušni, idealisti, optimisti, uvek vode računa o moralnoj zakonitosti među ljudima.

Intelekt – Intelekt im je religijsko-filozofski, skloni su panteističkim koncepcijama, uvek traže osnovni zakon po kome sve treba da se kreće. Intelekt je dubok i hrabar, planira i predviđa, ispituje sve sa strašću i traži dublji smisao.

Temperament – Temperament kod Strelaca je odmereno koleričan, ume sebe da kontroliše, svodi impulse svog temperamenta u normalan tok, umereno se uzbuđuje i stišava.

Vrline Strelca – Spremnost na saradnju, tolerantnost, vole da zaštite i budu mecene, drže obećanja, pomažu humana društva, poštuju zakon i društveni poredak, optimisti su i idealisti, uvek su podjednako vedri.

Mane – Mane kod Strelaca su što vole ceremonije, konvencije, licemerje.

Poslovnost – Osobe rođene u znaku Strelca su pod uticajem Jupitera, planete sreće, sporta i lova, pa se odlikuju velikim optimizmom. Kao izuzetno jake ličnosti, Strelci se prijatno osećaju u društvu Rakova, Škorpija i Riba, jer osobe rođene u ovim znakovima umeju da ih saslušaju i da im se dive. Poslovno Strelci se  vezuju sa osobama ovih znakova, a sa Ovnovima i Lavovima nemaju poslovne kontakte.

Moda – Znak Strelca pripada ljubiteljima putovanja i avantura, tako da se može očekivati jedan lep, ali i buntovan izgled žena rodjenih u ovom znaku.

Ishrana – Večito u pokretu i zbog bavljenja sportom Strelci nisu skloni gojaznosti sve do svoje 40-te godine. Oni tada postaju skoro nepokretni i velike pristalice dobrog jela i pića, pa postaju gurmani, i tek tada su podložni gojaznosti. Trebalo bi da što češće izbegavaju večeru.

Zdravlje – Strelci imaju izuzetan odbrambeni sistem i snažan organizam. Imaju puno poverenje u prirodno lečenje, što mi pomaže da na ovaj način izleče bolesti i odagnaju sumnje. Slabe tačke Strelca su mišići i jetra, a skloni su reumi i išijasu, što se javlja u kasnijim godinama. Kada su bolesni oni ne mogu da miruju, a kamoli da leže, i pokušavaju da sve probleme reše svojim optimizmom i vedrinom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika


>