Region

Svet

Region

Serija Južni vetar, druga epizoda sutra na RTS-u! (VIDEO)

Serija "Južni vetar" druga epizoda biće emitovana sutra na RTS-u u 20. časova! Serija je nastale po istoimenom igranom filmu. Izvršni producent serije je "Režim doo" iz Beograda.

Serija Južni vetar, druga epizoda sutra na RTS-u! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Nakon uspešne predaje ukradenog automobila njegovom vlasniku, za otkup od deset hiljada evra, Maraš na ulici ugleda najnoviji model Mercedesa i odluči da ga ukrade, ne znajući da pripada narko mafiji i da je pun droge. U isto vreme, taj automobil očekuje i Golub (Nebojša Glogovac), kriminalac iz Beograda koji sarađuje sa policijom.

Maraš uspeva da ukrade Mercedes a Golub, u naletu gneva, ubija Dimitrovog sina Hrista jer nije bolje pazio na automobil koji je dovezao. Policijski inspektor Stupar (Miloš Timotijević) saznaje od Janija da je Maraš ukrao auto.

Policija upada u stan u kojem žive Maraš i Sofija. Maraš uspeva da pobegne policijskoj poteri a Sofiju privode u stanicu...

Uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković, Nebojša Glogovac, Srđan Todorović, Miloš Timotijević, Jasna Đuričić, Bogdan Diklić, Hristo Šopov, Ivajlo Zahariev, Luka Grbić, Miloš Trojpec Petrović, Aleksandar Gligorić, Slaviša Čurović, Novak Bilbija, Aleksandar Berček...


Urednik serije: Marko Novaković
Režija: Miloš Avramović
Scenario: Miloš Avramović, Petar Mihajlović
Direktor fotografije: Ivan Kostić
Scenograf: Jovana Cvetković
Kostimograf: Jelena Đorđevic
Kompozitor: Aleksandar Ranđelović
Montažeri: Milena Predić i Lazar Predojev
Izvršni producent: Režim doo
Proizvodnja: Radio-televizija Srbije

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>