Style

Ljubav

Jarac najsrećniji znak horoskopa! Radost svih 12 meseci u 2020. godini!

Ako ste rođeni u horoskopskom znaku Jarca, spremite se za fenomenalna dešavanja koja će vam doneti godina ispred vas! Jarac najsrećniji znak horoskopa! Radost svih 12 meseci u 2020. godini!

Jarac najsrećniji znak horoskopa! Radost svih 12 meseci u 2020. godini! Svet PlusJupiter, planeta sreće i bogatstva 2. decembra ulazi u znak Jarca i kretaće se kroz njega cele sledeće godine. S obzirom da Jupiter svojim tranzitom oplemenjuje znak svake godine (svake godine prolazi kroz jedan horoskopski znake), neće ponovo biti aktivan u znaku Jarca sve do 2032. godine.

Jupiter simboliše ekspanziju, rast i napredak. U kombinaciji sa Jarčevom vladajućom planetom Saturnom, koja predstavlja ograničenja, odgovornost i obaveze, u 2020. će sve vrste limita biti „pobijena“, a narednih 12 mesesci Jarčevi će doživeti rapidne uspehe koji će se odraziti na svim poljima.

Ovakva pozicija planeta, Jarčevima će dati zdravu dozu optimizma. Boić potpuno ispunjeni na svim novima, imaćete šansu da povratite samopouzdanje kroz nove prilike koje ćete dobijati u karijeri, a najviše da sretnete posebnu osobu koja će imati veliki uticaj na vas i sigurno će vas promeniti na bolje.
 

Kakav je vaš karakter? Dan rođenja govori o tome!

Život će vam se totalno promeniti, otvoriće vam se novi vidici i potreba za avanturom, a ujedno postići ćete sklad između duše i tela.

Zato, Jarčevi, pripremite se za neverovatnu godinu i iskoristite sve potencijale koja vam ona pruža.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>