Region

Svet

Saša Jakšić Žika dobio kaznu za remećenje javnog reda i mira!

Saša Jakšić, poznatiji kao Žika, producent "Grand produkcije", dobio je kaznu za remećenje javnog reda i mira zbog toga što je u noći između nedelje i ponedeljka puštao muziku na razglas, zbog čega su se pobunile komšije.

Saša Jakšić Žika dobio kaznu za remećenje javnog reda i mira! Screenshoot/InstagramSaša Jakšić je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom u novoj kući na Bežanijskoj kosi organizovao je muziku uživo, što je izazvalo revolt kod suseda koji su ga prijavili policiji.

"Žurka je počela oko 21 čas, čulo se da pevaju Aco Pejović i Svetlana Ceca Ražnatović i komšije su, znajući da čovek slavi slavu, bile tolerantne, ali samo do ponoći. Posle toga nekoliko komšija sa istog sprata je došlo kod Žike i zamolilo ga da utiša muziku jer mala deca ne mogu da spavaju. Svakom je ljubazno odgovorio da hoće, ali muziku nije gasio"- rekao je dobro obavešten izvor.

"Kada su izgubile strpljenje, komšije su pozvale komunalnu inspekciju. Bile su kivne što nema obzira prema deci i starim ljudima koji žive u tom kompleksu, ali nisu imale obzira da čovek jedan dan u godini obeležava krsnu slavu. Možda komunalna ne bi ni odreagovala da za istu adresu nije stiglo više poziva".

Policija je izašla na lice mesta i uverila se da je muzika glasna. Rekli su mu da smesta mora da je ugasi i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka. Tada je ugasio muziku i slavlje se završilo.

"U stvari, bili su ljudi, ljubazno su me zamolili da utišam i ja sam to učinio. Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor u mojoj kući i verovatno su komšije zato čule. Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga", rekao je Žika.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>