Zadruga

Parovi

Zilha Karišik: Ne razvodim se! Edov odnos sa Draganom je ne zanima!

Oženjen Edis Fetić, javnosti poznatiji kao Gospodin Torta, je ove sezone ušao u Zadrugu 3. On je pre ulaska u rijaliti otpočeo romansu sa Draganom Mitar, iako u Novom Pazaru ima suprugu Zilhu i troje dece. Edov odnos sa Draganom je ne zanima! Zilha Kariški kaže: Ne razvodim se, niti ću!

Zilha Karišik: Ne razvodim se! Edov odnos sa Draganom je ne zanima! Screenshoot/InstagramEdova supruga Zilha Karišik pomno prati njegovo učešće, pa je u nekoliko navrata slala skrivene poruke kačući citate na Instagramu koje navode da javnost pomisli da će se razvesti. Ona je sklonila prezime Fetić čime je još više podgrejala glasine da će se razvesti do njega.

Bivši zadrugar Pavle Jovanović je otkrio da mu je Zilha rekla da do razvoda neće doći:

"Svašta mi je pričala, rekla mi je da razvoda nije bilo, niti će. Ovim rečima je rekla: "Mene njegov odnos sa Draganom Mitar ne zanima, nisam podnela papire za razvod, niti ću". Ona i dalje gaji emocije prema Edu, ipak je on njen suprug i otac njene dece. Šta će se desiti kada izađe iz "Zadruge" to ne znam, nisam je previše ni pitao." - prepričao je Pavle razgovore sa Zilhom a onda je spomenuo njenu decu:

"Ona nema komentar na odnos ovo dvoje, to je dno dna. Na njoj je kako će deci da objasni to što se dešava. Nekoliko puta mi je rekla da hoće svoj stari život." - govorio je Pavle šta mu je sve pričala Zilha.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>