Style

Ljubav

Horoskop savetuje: Ako je vaš partner Strelac ovo nikada nemojte raditi!

Horoskop savetuje, ako je vaš partner Strelac ovo nikada nemojte raditi! Vaš partner je jedan od najzabavnijih, najpametnijih i najglasnijih znakova zodijaka. Ali kako pripitomiti njihovo divlje srce? 

Horoskop savetuje: Ako je vaš partner Strelac ovo nikada nemojte raditi! Svet PlusAko ste kojim slučajem udati za Strelca ili ste za sada samo u vezi, verovatno ste i sami po prirodi energična osoba…

Pa, tajna se krije samo u jednoj rečenici – nemojte to ni pokušavati. Strelci imaju naviku da žive u svojim telima intenzivnije od drugih znakova zodijaka, piše Superžena.

Dok su intelektualno zaista ispunjeni, oni svoje podatke obrađuju kinestetski.

Ako želite da zadržite ljubav u vezi ili braku, sve što treba da uradite je da ubrzate svoj puls – idite u zajedničke šetnje, bavite se sportom i uživajte na otvorenom, ali se pazite njihove takmičarske strane – iako vas vole, oni žele da pobede.

Par koji putuje zajedno ostaje zajedno, makar u slučaju kada je jedno od njih Strelac.

Strelci su po prirodi avanturisti i ništa ih ne oduševljava više od dobrog starog putovanja – oni to gledaju kao vreme koje provodite zajedno, priliku za uživanje u muzici, lokacijama i hrani.
 

Vežba koja će vas odmoriti i drastično poboljšati raspoloženje!

Ako su previše dugo na jednom mestu, Strelčevi postaju nervozni, što utiče na svaki aspekt njihovog života, uključujući brak i veze. Kada su u pokretu, oni su mirni i uživaju u svakom aspektu života.

Kao jedan od najduhovitijih znakova zodijaka, Strelac vas može bocnuti u pravom trenutku, kada najmanje očekujete.

Iako vole da budu u centru pažnje, Strelčevi vole i partnera u komediji koju stvaraju. Slobodno odgovorite na njihovo bockanje sarkastičnim komentarima, ali nemojte biti zlokobni i doživećete pravu romansu, piše Mari Kler (Marie Claire).

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>