Zadruga

Parovi

Sofija je prenela Matoroj da je Sanja Stanković ostavila! (VIDEO)

Nova zadrugarka Sofija je prenela Matoroj da je Sanja Stanković ostavila! Ona je grcala u suzama i jedva disala, koliko joj je bilo teško. Ivana Šopić, Stefan Karić i Mlađan Jovanović prišli su Jovani kako bi je utešili, ali ona nije mogla nikako da se smiri.

Sofija je prenela Matoroj da je Sanja Stanković ostavila! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNakon ulaska Sofije Simić, koja je, kako je Ana Korać tvrdila prenela Jovani Tomić Matoroj da je njena partnerka Sanja Stanković raskinula vezu, zadrugarka nije mogla da dođe sebi.

Ivana Šopić, Stefan Karić i Mlađan Jovanović prišli su Jovani kako bi je utešili, ali ona nije mogla nikako da se smiri.

- Šta god da je, moraš da budeš sigurna 100% - tešila je Ivana Šopić.

- Bila sam sigurna i pre nedelju dana, dok ste vi pričali drugo. Ne priča mi se, kapiraš između redova i kraj - izjavila je Matora.
 

Ivana Šopić otkrila sve o porukama koje joj je Janjuš pisao! (VIDEO)

Matora je otrčala u studio iz kog se emituju radio emisije "Amnezija" i "Sedi dole", gde se gušila u suzama, prisećajući se svega što su zajedno prošle.

Iako se prethodnih nedelja spekulisalo o raskidu Sanje i Matore zbog navodonog flerta sa Lunom Đogani tokom dočeka Nove godine, izgleda da je Stankovićeva odlučila da stavi tačku na odnos sa Tomićevom. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>